Αεροδιακομιδή ασθενούς επιβάτη Κ/Ζ πλοίου στην Σάμο - Σύλληψη αλλοδαπών στην Μυτιλήνη – Σύλληψη αλλοδαπής στην Τήνο

Αεροδιακομιδή ασθενούς επιβάτη Κ/Ζ πλοίου στην Σάμο -  Σύλληψη αλλοδαπών στην Μυτιλήνη – Σύλληψη αλλοδαπής στην Τήνο

Με μέριμνα του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής, μεταφέρθηκε βραδινές ώρες χθες, με ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας, 55χρονος αλλοδαπός, επιβάτης του Κ/Ζ “MEIN SHIFF 2” σημαίας Μάλτας, το οποίο έπλεε νοτιοδυτικά της ν. Ικαρίας.
Ο ανωτέρω ασθενής, αφού μεταφέρθηκε στο αεροδρόμιο Σάμου, διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Σάμου όπου παραμένει νοσηλευόμενος.
*****
Στη σύλληψη τριών αλλοδαπών, ηλικίας 22, 35 και 34 χρονών, προέβησαν βραδυνές ώρες χθες, στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας και του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Μυτιλήνης.
Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στον οικείο λιμένα, κατά την επιβίβαση των ανωτέρω σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο, βρέθηκε ή ανωτέρω 22χροη να συνοδεύεις τους έτερους αλλοδαπούς οι οποίοι είχαν στην κατοχή τους δύο (02) πλαστές ταυτότητες.
Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα και δύο (02) κινητά τηλέφωνα.

*****
Μία 36χρονη αλλοδαπή, οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος, συνελήφθη βραδινές ώρες χθες, από στελέχη της Λιμενικής Αρχής Τήνου στον οικείο λιμένα, διότι στερούνταν άδεια ικανότητας οδήγησης.
Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.

    

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL