Συλλήψεις αλλοδαπών στην Πάτρα Καθυστερημένος απόπλους Ε/Γ – Ο/Γ πλοίου από το Λαύριο – Διακομιδή ασθενούς

Συλλήψεις αλλοδαπών στην Πάτρα Καθυστερημένος απόπλους Ε/Γ – Ο/Γ πλοίου από το Λαύριο – Διακομιδή ασθενούς
 
Συνελήφθη, απογευματινές ώρες χθες, στο νότιο λιμένα Πατρών, από προσωπικό του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών,  ένας 33χρονος αλλοδαπός, διότι κατείχε και επέδειξε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα, με την άμεση συνέργεια ενός 18χρονου αλλοδαπού που τον  συνόδευε και θα συνταξίδευε μαζί του, ο οποίος επίσης συνελήφθη.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, που διενεργεί την προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα.
 
Επίσης, μία 34χρονη αλλοδαπή συνελήφθη, απογευματινές ώρες χθες, από στελέχη του τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών διότι κατείχε και επέδειξε για την ίδια αλλά και για το ανήλικο τέκνο της, πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα. 
Προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή, ενώ κατασχέθηκαν τα παραπάνω έγγραφα.
*****
Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Λαυρίου, για μηχανική βλάβη του Ε/Γ – Ο/Γ «ΕΠΡΕΣ ΠΗΓΑΣΟΣ» Ν. Πειραιά 10416 και συγκεκριμένα λόγω βλάβης στην αντλία ελαίου starter δεξιάς κύριας μηχανής.
Το ανωτέρω πλοίο είχε προγραμματισμένο δρομολόγιο στις 21:00 από Λαύριο για Άγιο Ευστράτιο – Λήμνο – Καβάλα με 157 επιβάτες.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Λαυρίου απαγορεύτηκε αρχικά ο απόπλους του πλοίου μέχρι αποκατάσταση της βλάβης, ενώ μετά από επιθεώρηση από στελέχη του Τοπικού Κλιμακίου Επιθεώρησης Πλοίων λιμένα Λαυρίου, τα οποία διαπίστωσαν την αποκατάσταση της βλάβης και προσκόμισης βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από τον παρακολουθούντα το πλοίο νηογνώμονα το «ΕΠΡΕΣ ΠΗΓΑΣΟΣ» απέπλευσε στη 01:00 για εκτέλεση του προγραμματισμένου δρομολογίου του.
*****
Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, διεκομίσθη πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, από το λιμάνι της Θάσου στο λιμάνι της Κεραμωτής, με το Ε/Γ-Ο/Γ “ΑΝΑΣΣΑ Μ” Ν.Π.  12263, 52χρονος αλλοδαπός, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL