Συλλήψεις αλλοδαπών στην Ηγουμενίτσα – Σύλληψη στην Πάτρα – Βύθιση Ε/Π -Α/Κ σκάφους στον Πλαταμώνα

Συλλήψεις αλλοδαπών στην Ηγουμενίτσα – Σύλληψη στην Πάτρα – Βύθιση Ε/Π -Α/Κ σκάφους στον Πλαταμώνα

 

Δύο (02) αλλοδαποί, ένας 19χρονος και ένας 21χρονος, συνελήφθησαν βραδινές ώρες χθες και πρώτες πρωινές ώρες σήμερα αντίστοιχα, από στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας της Λιμενικής Αρχής Ηγουμενίτσας, στον επιβατικό σταθμό λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας.

Συγκεκριμένα οι ανωτέρω κατείχαν και επέδειξαν, ο 19χρονος ταξιδιωτικό έγγραφο στο οποίο η σελίδα με τα στοιχεία του κατόχου ήταν πλαστή και ο 21χρονος, πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση κατασχέθηκαν τα ανωτέρω ταξιδιωτικά έγγραφα.

*****

 

Ένας 42χρονος οδηγός Φ/Γ οχήματος συνελήφθη μεσημβρινές ώρες χθες, από στελέχη του Β' Λιμενικού Τμήματος του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πατρών, στο νότιο λιμένα Πατρών διότι διαπιστώθηκε ότι το Φ/Γ όχημα είχε πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας ενώ ο ανωτέρω δεν διέθετε την εκ του νόμου προβλεπόμενη άδεια ικανότητας οδήγησης.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία κατασχέθηκαν το ανωτέρω Φ/Γ όχημα και οι πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας ενώ παράλληλα κινήθηκε η διαδικασία διοικητικών κυρώσεων.

*****

 

Ενημερώθηκε μεσημβρινές ώρες χθες η Λιμενική Αρχή Πλαταμώνα Πιερίας από επαγγελματία αλιέα, ότι εντός του λιμένα Πλαταμώνα βρίσκεται βυθισμένο στη θέση αγκυροβολίας του το Ε/Π-Α/Κ σκάφος “ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ” Λ.Π. 599.

Από στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής διαπιστώθηκε ότι δεν κινδύνευσε ανθρώπινη ζωή στη θάλασσα ενώ κατόπιν ενημέρωσης της ιδιοκτήτριας το ανωτέρω Ε/Π-Α/Κ σκάφος ανελκύστηκε με μέριμνα της, χωρίς να προκληθεί θαλάσσια ρύπανση.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση απαγορεύτηκε ο απόπλους του “ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ” μέχρι προσκομίσεως βεβαιωτικού αξιοπλοΐας. 

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL