Εθιμοτυπική επίσκεψη του Υπαρχηγού Επιχειρήσεων της Ακτοφυλακής των Η.Π.Α. στο Αρχηγείο Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

Εθιμοτυπική επίσκεψη του Υπαρχηγού Επιχειρήσεων της Ακτοφυλακής των Η.Π.Α. στο Αρχηγείο Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.
 
O Υπαρχηγός Επιχειρήσεων της Ακτοφυλακής των Η.Π.Α. Αντιναύαρχος Charles Ray πραγματοποίησε σήμερα επίσκεψη στο Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής, όπου και συναντήθηκε με τον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναύαρχο Λ.Σ. Ράπτη Σταμάτιο, στο πλαίσιο της αγαστής συνεργασίας μεταξύ των δύο Ακτοφυλακών.
Ο Υπαρχηγός Επιχειρήσεων των Η.Π.Α. συνοδευόταν από επιτελικά στελέχη της Αμερικανικής Ακτοφυλακής, ενώ από ελληνικής πλευράς, στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης, οι Υπαρχηγοί του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Αντιναύαρχος Λ.Σ. ΚΛΙΑΡΗΣ Θεόδωρος και Αντιναύαρχος Λ.Σ. ΜΠΑΡΚΑΤΣΑΣ Γεώργιος, ο Γενικός Επιθεωρητής Λιμενικού Σώματος Υποναύαρχος Λ.Σ. ΒΙΔΑΛΗΣ Αντώνιος και επιτελικά στελέχη του Σώματος.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο Αρχηγείο του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ο Υπαρχηγός Επιχειρήσεων της Ακτοφυλακής των Η.Π.Α. ενημερώθηκε εκτενώς για το ζήτημα των μεταναστευτικών και προσφυγικών ροών, τον υφιστάμενο επιχειρησιακό σχεδιασμό, καθώς και για θέματα ευρύτερου ναυτιλιακού ενδιαφέροντος.
 

Κατηγορία:


Wildcard SSL