Σύλληψη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στην Κηφισιά

Σύλληψη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στην Κηφισιά
 
 
Στη σύλληψη ενός 32χρονου ημεδαπού για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και στην κατάσχεση φυτικών αποσπασμάτων κάνναβης συνολικού μικτού βάρους διακοσίων ογδόντα εννέα και τεσσάρων δεκάτων γραμμαρίων (289,4γρ.), προέβησαν, πρωινές ώρες σήμερα, στην περιοχή της Κηφισιάς, στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών Ουσιών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά. 
Συγκεκριμένα, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών και συντονισμένων ενεργειών, στο πλαίσιο των συστηματικών και εντατικών προσπαθειών του Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. για την καταπολέμηση των οργανωμένων μορφών εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε, από τα ανωτέρω στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., νομότυπη έρευνα στην οικία του συλληφθέντα, παρουσία Εισαγγελικού Λειτουργού, όπου βρέθηκαν με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και κατασχέθηκαν:
- Έξι (06) πλαστικές συσκευασίες περιέχουσες την προαναφερθείσα συνολική ποσότητα φυτικών αποσπασμάτων κάνναβης, καθώς και
- Δύο (02) κινητά τηλέφωνα,
- Μία (01) ζυγαριά ακριβείας,
- Ένας (01) μεταλλικός τρίφτης κάνναβης,
- Το χρηματικό ποσό των εξακοσίων (600) ευρώ.
Προανάκριση διενεργείται, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, από την Περιφερειακή Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.
 
Σχετικά αρχεία: 

Wildcard SSL