Πτώση οχήματος στη θάλασσα και θάνατος του οδηγού στη Σάμη Κεφαλληνίας -

Πτώση οχήματος στη θάλασσα και θάνατος του οδηγού στη Σάμη Κεφαλληνίας - Πτώση οχήματος στη θάλασσα στην Πάτρα - Σύλληψη αλλοδαπού στην Πάτρα

 

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Σάμης Κεφαλληνίας, πρωινές ώρες σήμερα, για περιστατικό πτώσης Ι.Χ.Ε. οχήματος στη θαλάσσια περιοχή Αγίας Παρασκευής Σάμης.

Άμεσα στο σημείο μετέβησαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής όπου διαπίστωσαν την ύπαρξη του εν λόγω οχήματος εντός της θάλασσας σε βάθος περίπου τριών μέτρων, ενώ με τη συνδρομή ιδιώτη δύτη και του Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΙΙ'' Ν.Π. 6840, απεγκλωβίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του ο 41χρονος οδηγός και μοναδικός επιβαίνων, ο οποίος διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλληνίας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Προανάκριση διενεργείται από το Β΄ Λιμενικό Τμήμα Σάμης του Λιμεναρχείου Κεφαλληνίας, ενώ το Ι.Χ.Ε. όχημα ανελκύστηκε χωρίς να προκληθεί θαλάσσια ρύπανση.

 

*****

 

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Πατρών, βραδινές ώρες χθες, για περιστατικό πτώσης Ι.Χ.Ε. οχήματος στη θάλασσα, στην περιοχή ''ΡΟΪΤΙΚΑ'' Πατρών.

Άμεσα στο σημείο μετέβησαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, όπου διαπίστωσαν ότι ο 61χρονος οδηγός και η 59χρονη συνοδηγός, είχαν εξέλθει του οχήματος, καλά στην υγεία τους. Οι ανωτέρω, μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο όχημα του Ε.Κ.Α.Β στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών, για τη παροχή των πρώτων βοηθειών, απ' όπου και εξήλθαν.

Από το περιστατικό δεν προκλήθηκε θαλάσσια ρύπανση, ενώ πρωινές ώρες σήμερα, πραγματοποιήθηκε ανέλκυση του οχήματος με μέριμνα του ιδιοκτήτη του.

Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.

 

*****

 

Ένας 43χρονος αλλοδαπός συνελήφθη απογευματινές ώρες χθες, από στελέχη του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών, διότι κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ανωτέρω έγγραφο.

 

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL