Βύθιση σκάφους στο Λαύριο – Σύλληψη αλλοδαπού στη Χίο - Συλλήψεις αλλοδαπών στην Πάτρα – Διακομιδή ασθενούς

Βύθιση σκάφους στο Λαύριο – Σύλληψη αλλοδαπού στη Χίο - Συλλήψεις αλλοδαπών στην Πάτρα – Διακομιδή ασθενούς
 
 
   Ενημερώθηκε πρωινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Λαυρίου για περιστατικό βύθισης Θ/Γ σκάφους ''YAROSLAV'' Σημαίας Ουκρανίας, στη θαλάσσια περιοχή Λεγραινών Σουνίου.
  Συγκεκριμένα, επί του σκάφους επέβαιναν τέσσερις αλλοδαποί, οι οποίοι εξήλθαν με ιδίες δυνάμεις, μετά από πρόσκρουσή του σε βραχώδη ακτή στην εν λόγω περιοχή.
  Στην περιοχή έσπευσαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, όπου διαπίστωσαν την βύθιση του σκάφους, ενώ εντόπισαν και μετέφεραν τους επιβαίνοντες στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Λαυρίου, καλά στην υγεία τους.
   Διενεργείται προανάκριση από την οικεία Λιμενική Αρχή, ενώ από το περιστατικό δεν προκλήθηκε τραυματισμός και δεν διαπιστώθηκε θαλάσσια ρύπανση.
                                                                                  *****
  Ένας 25χρονος αλλοδαπός συνελήφθη βραδινές ώρες χθες, από στελέχη του γραφείου ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χίου και από στελέχη του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών στο λιμένα Χίου διότι έφερε ταξιδιωτικό έγγραφο και ταυτότητα που ανήκαν σε άλλο πρόσωπο.
  Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή ενώ κατασχέθηκαν τα προαναφερόμενα έγγραφα.
                                                                                 *****
     Έξι αλλοδαποί ηλικιών 35,33,26,22,37 και 36 ετών συνελήφθησαν απογευματινές και βραδινές ώρες χθες, από στελέχη του τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών διότι έφεραν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.
  Προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή ενώ κατασχέθηκαν τα παραπάνω πλαστά έγγραφα.
                                                                                 *****
   Ένας 25χρονος αλλοδαπός συνελήφθη απογευματινές ώρες χθες, από στελέχη του τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών διότι οδηγούσε Ι.Χ όχημα το οποίο ήταν κλεμμένο με σκοπό την παράνομη έξοδό του Ι.Χ  από τη χώρα.
Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή ενώ κατασχέθηκε το  όχημα.
                                                                                 
                                                                              *****
Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, από το λιμένα Σκιάθου  στο λιμένα Βόλου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΡΩΣΟΣ'' Ν. ΣΚ  158, 5χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL