Θάνατος γυναίκας στο Γαλαξίδι - Σύλληψη αλλοδαπού στη Μυτιλήνη - Αποβίβαση ασθενούς-μέλους πληρώματος Ρ/Κ στην Ιεράπετρα - Διακομιδή ασθενούς

 Θάνατος γυναίκας στο Γαλαξίδι - Σύλληψη αλλοδαπού στη Μυτιλήνη -  Αποβίβαση ασθενούς-μέλους πληρώματος Ρ/Κ στην Ιεράπετρα -  Διακομιδή ασθενούς 
 
 
 
  Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε 66χρονη, πρωινές ώρες σήμερα στη θαλάσσια περιοχή του λιμένα Γαλαξιδίου.
  Η 66χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Άμφισσας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.
  Διενεργείται προανάκριση από την οικεία Λιμενική Αρχή, ενώ παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ρίου Πατρών.
 
                                                                                *****
 
  Ένας 27χρονος αλλοδαπός συνελήφθη, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από στελέχη του γραφείου Ασφαλείας της Λιμενικής Αρχής Μυτιλήνης, κατά την αποβίβασή του από Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο εντός του οικείου λιμένα, διότι σε γενόμενο έλεγχο βρέθηκε να κατέχει επιμελώς κρυμμένα εντός χειρολαβής βαλίτσας που έφερε, οκτώ δελτία αιτούντων διεθνή προστασία τα οποία θα διέθετε σε τρίτους έναντι χρηματικής αμοιβής, με σκοπό τη  διευκόλυνση μετακίνησής τους στο εσωτερικό της χώρας.
   Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή, ενώ κατασχέθηκαν τα προαναφερόμενα έγγραφα καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα που ο έφερε ο συλληφθείς.
 
                                                                               *****
 
  Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Ιεράπετρας από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης, ότι 43χρονος αλλοδαπός ναυτικός του Ρ/Κ πλοίου «SL JAMAL» σημαίας Αγίου Βικεντίου και Γρεναδινών, το οποίο έπλεε στη θαλάσσια περιοχή έξωθεν του όρμου Μακρύ Γιαλού Ιεράπετρας, έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης. 
  Προς παροχή συνδρομής έσπευσε το Ε/Π-Α/Κ ''ΓΕΩΡΓΙΟΣ'' Ν.Σ. 26, όπου παρέλαβε τον ναυτικό και τον μετέφερε στο αλιευτικό καταφύγιο Μακρύ Γιαλού, ενώ στη συνέχεια παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του Ε.Κ.Α.Β και διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο-Κέντρο Υγείας Ιεράπετρας.
 
                                                                              *****
  Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, διεκομίσθη, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από το λιμάνι της Καμαριώτισσας Σαμοθράκης  στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, με περιπολικό σκάφος του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, 77χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης. 
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL