Απαγόρευση απόπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου στο Λαύριο- Συλλήψεις αλλοδαπών στην Πάτρα και στην Ηγουμενίτσα

Απαγόρευση απόπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου στο Λαύριο- Συλλήψεις αλλοδαπών στην Πάτρα και στην Ηγουμενίτσα

Ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Λαυρίου, για μηχανική βλάβη του Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου “ΑΚΟΥΑ ΣΠΙΡΙΤ” Ν.Π. 12055.
Από την έκτακτη επιθεώρηση που διενήργησε το Τοπικό Κλιμάκιο Επιθεώρησης Πλοίων της οικείας Λιμενικής Αρχής, διαπιστώθηκε βλάβη στην αντλία άπαρσης και πόντισης της δεξιάς άγκυρας.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Λαυρίου, που διενεργεί την προανάκριση απαγορεύτηκε ο απόπλους του ανωτέρω πλοίου, μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης και προσκόμισης βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από τον παρακολουθούντα το πλοίο νηογνώμονα.

 

*****

 

Δύο (02) αλλοδαποί, μία 27χρονη και ένας 30χρονος, συνελήφθησαν απογευματινές ώρες χθες, από στελέχη του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, εντός του επιβατικού σταθμού νότιου λ

ιμένα Πατρών, καθώς διαπιστώθηκε ότι ο 30χρονος έφερε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα, με την άμεση συνέργεια της ανωτέρω 27χρονης η οποία τον συνόδευε και θα ταξίδευε μαζί του.

Επίσης, δύο (02) αλλοδαποί, μία 19χρονη και ένας 20χρονος, συνελήφθησαν απογευματινές ώρες χθες, από στελέχη του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, εντός του επιβατικού σταθμού νότιου Λιμένα Πατρών, καθώς διαπιστώθηκε ότι η 19χρονη έφερε ταξιδιωτικό έγγραφο που ανήκε σε άλλο πρόσωπο με σκοπό την παράνομη έξοδό της από τη χώρα, με την άμεση συνέργεια του έτερου 20χρονου ο οποίος την συνόδευε και θα ταξίδευε μαζί της.

Προανακρίσεις κατά την αυτόφωρη διαδικασία διενεργούνται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας.

*****

 

Ένας 29χρονος αλλοδαπός συνελήφθη, βραδινές ώρες χθες, από στελέχη του γραφείου Ασφαλείας της Λιμενικής Αρχής Ηγουμενίτσας, εντός του επιβατικού σταθμού του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, διότι κατείχε και επέδειξε κλεμμένο ταξιδιωτικό έγγραφο

Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ανωτέρω έγγραφο.

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL