Εκδήλωση πυρκαγιάς σε ξύλινη λέμβο στην περιοχή Λιμανάκι Σκαραμαγκά – Σύλληψη αλλοδαπών στην Πάτρα

Εκδήλωση πυρκαγιάς σε ξύλινη λέμβο στην περιοχή Λιμανάκι Σκαραμαγκά – Σύλληψη αλλοδαπών στην Πάτρα
 
 
Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Ναυπηγείων Σκαραμαγκά, για εκδήλωση πυρκαγιάς σε ξύλινη λέμβο στην περιοχή «ΛΙΜΑΝΑΚΙ» Σκαραμαγκά.
Άμεσα στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής μετέβησαν στην περιοχή και διαπίστωσαν ότι η πυρκαγιά που είχε εκδηλωθεί σε ξύλινη λέμβο, η οποία βρισκόταν πάνω σε γλίστρα εκτός της θάλασσας, είχε ήδη κατασβεστεί από δύο (02) οχήματα του Πυροσβεστικού Σώματος.
Από την πυρκαγιά καταστράφηκε σχεδόν ολοσχερώς η ανωτέρω λέμβος, ενώ από το περιστατικό δεν υπήρξε τραυματισμός και δεν προκλήθηκε ρύπανση. 
Προανάκριση διενεργείται από το Α΄ Λιμενικό τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ελευσίνας.
*****
Ένας (01) 47χρονος αλλοδαπός συνελήφθη,  πρώτες πρωινές ώρες χθες, από στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας εντός Ε/Γ – Ο/Γ πλοίου κατά την διάρκεια της παραμονής του στον λιμένα Ηγουμενίτσας, ο οποίος φέρεται να παρείχε διευκόλυνση στην απόπειρα παράνομης εξόδου από τη χώρα αλλοδαπού.
Ο ανωτέρω αλλοδαπός κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο  κατά την διάρκεια ελέγχου που διενεργήθηκε από στελέχη του  τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών.
Προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, ενώ κατασχέθηκαν το παραπάνω έγγραφο και τρία κινητά τηλέφωνα. 
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL