Πτώση ΙΧ οχήματος στη θάλασσα και θάνατος της οδηγού στο Μαραθώνα – Διακομιδή ασθενούς

Πτώση ΙΧ οχήματος στη θάλασσα και θάνατος της οδηγού στο Μαραθώνα – Διακομιδή ασθενούς

    Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Ραφήνας, από ιδιώτη για περιστατικό πτώσης Ι.Χ.Ε. οχήματος στη θαλάσσια περιοχή έμπροσθεν προβλήτα  κύριου λιμένα Αγίας Μαρίνας Γραμματικού Μαραθώνα.
Άμεσα στην περιοχή μετέβησαν περιπολικό όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. καθώς και στελέχη της Μονάδας Υποβρύχιων Αποστολών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. τα οποία ανέσυραν από το βυθό της ανωτέρω θαλάσσιας περιοχής μία 54χρονη, μοναδική επιβαίνων του ανωτέρω οχήματος, χωρίς τις αισθήσεις της. Στη συνέχεια η ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Νέας Μάκρης όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.
Από την Λιμενική Αρχή Ραφήνας που διενεργεί την προανάκριση παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής ενώ το Ι.Χ.Ε όχημα ανελκύστηκε  με τη συνδρομή ιδιωτικού γερανού.

*****

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από το λιμένα Πίσω Αετού Ιθάκης στο λιμένα Σάμης Κεφαλληνίας, με το Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΟΔΥΣΣΕΑΣ'' Ν. Ιθάκης459, 86χρονου, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης. 

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL