Σύλληψη αλλοδαπών και του αλλοδαπού διακινητή τους στην Πάτρα – Σύλληψη αλλοδαπού στην Πάτρα - Αδυναμία προσέγγισης Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου στην Κέα

Στη σύλληψη ενός 32χρονου αλλοδαπού διακινητή αλλοδαπών προέβησαν, απογευματινές ώρες χθες, τα στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.
Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω εντοπίστηκε στην πύλη εισόδου οχημάτων του νότιου λιμένα Πατρών, ως οδηγός ενός  Φ/Γ οχήματος ψυγείου με επικαθήμενο, το οποίο επρόκειτο να φορτωθεί σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, να μεταφέρει σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη, στο μπροστινό μέρος του φορτηγού, είκοσι τρεις (23) αλλοδαπούς,  στερούμενους ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ανωτέρω Φ/Γ όχημα.
 
Επίσης, Ένας 18χρονος αλλοδαπός, συνελήφθη απογευματινές ώρες χθες, από στελέχη του τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών διότι κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα. 
Προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή, ενώ κατασχέθηκε το παραπάνω έγγραφο.
*****
Ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Κέας, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ ''ΑΡΤΕΜΙΣ'' Ν.Π. 10317 ότι κρίνεται επισφαλής η προσέγγιση του πλοίου στο  λιμένα «ΚΟΡΗΣΣΙΑΣ» Κέας  λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών και  ότι θα συνεχίσει το  δρομολόγιό του για τον επόμενο λιμένα.
Στο εν λόγω πλοίο δεν επρόκειτο να αποβιβαστεί κανείς επιβάτης, ενώ στο λιμένα της Κέας ανέμεναν προς επιβίβαση δέκα επτά (17) άτομα  οι οποίοι θα προωθηθούν στον προορισμό τους με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας.
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL