Αδυναμία προσέγγισης Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου στο λιμένα Διαφανίου – Σύλληψη αλλοδαπού στον Πειραιά - Διακομιδή ασθενούς

Αδυναμία προσέγγισης Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου στο λιμένα Διαφανίου – Σύλληψη αλλοδαπού στον Πειραιά - Διακομιδή ασθενούς 

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Διαφανίου, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ “ΒΙΤΣΕΝΤΖΟΣ ΚΟΡΝΑΡΟΣ” Ν. ΑΓ. ΝΙΚ. 05, το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από Ηράκλειο – Σητεία – Κάσο - Κάρπαθο, ότι κρίνεται επισφαλής η προσέγγιση του στο λιμένα Διαφανίου της Καρπάθου λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών και ότι το πλοίο θα συνεχίσει το δρομολόγιό του για τους λιμένες Χάλκης και Ρόδου.
Από του πλοίο  επρόκειτο να αποβιβαστούν στον λιμένα Διαφανίου επτά (07) επιβάτες.

*****
Ένας 21χρονος αλλοδαπός συνελήφθη πρωινές ώρες σήμερα, από στελέχη του γραφείου Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά στο λιμάνι του Πειραιά για παράβαση του νόμου 3386/2005 “Για την είσοδο, διαμονή και κοινωνική ένταξη υπηκόων τρίτων χωρών στην Ελληνική Επικράτεια” και των άρθρων 182 “Παραβίαση περιορισμών διαμονής” και 225 “Ψευδής ανώμοτη κατάθεση” του Ποινικού Κώδικα.
Προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.
*****

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από το λιμένα Σκιάθου στο λιμένα Βόλου, με το Ε/Γ – Τ/Ρ ''ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΩΣΣΟΣ'' Ν.Σ. 158, 83χρονη, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL