Σύλληψη αλλοδαπών και των διακινητών τους στην Ηγουμενίτσα – Συλλήψεις αλλοδαπών στην Ρόδο και στην Πάτρα –

  Σύλληψη αλλοδαπών και των  διακινητών τους στην Ηγουμενίτσα – Συλλήψεις αλλοδαπών στην Ρόδο και στην Πάτρα – Σύλληψη αλλοδαπού στη Χίο – Διακομιδές ασθενών

Δύο αλλοδαποί (02) διακινητές και επτά (07) αλλοδαποί συνελήφθησαν, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, εντός του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας από στελέχη του γραφείου Ασφαλείας της οικείας Λιμενικής Αρχής.
Συγκεκριμένα, έπειτα από έλεγχο που διενεργήθηκε σε Φ/Γ όχημα με επικαθήμενο, με οδηγό και συνοδηγό τους ανωτέρω διακινητές, εντοπίστηκαν οι ανωτέρω αλλοδαποί κρυμμένοι εντός του επικαθημένου το οποίο είχε φορτίο από παλέτες,  με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.
Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.

*****
Τέσσερις (04) αλλοδαποί,  ηλικίας 28,  31, 28, και 40 ετών, συνελήφθησαν διαδοχικά απογευματινές ώρες χθες, από στελέχη της Λιμενικής Αρχής Ρόδου.
Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω 28χρονος συνελήφθη στο λιμένα Ακαντιάς ν. Ρόδου διότι διαπιστώθηκε ότι κατείχε και επέδειξε  ταξιδιωτικό έγγραφο άλλου προσώπου. Ο ανωτέρω 28χρονος και η 31χρονη συνελήφθησαν στην παλιά πόλη της Ρόδου διότι διαπιστώθηκε ότι, ο πρώτος κατείχε και επέδειξε  ταξιδιωτικό έγγραφο άλλου προσώπου ενώ η δεύτερη  κατείχε και επέδειξε  πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο. Τέλος,
για τον ανωτέρω 40χρονο διαπιστώθηκε ότι υπάρχει εις βάρος του μέτρο απαγόρευσης εισόδου στη χώρα και συνελήφθη στον ανωτέρω λιμένα.
Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.

*****
Δύο (02) αλλοδαποί, ηλικίας 21 και 44 ετών, συνελήφθησαν διαδοχικά απογευματινές ώρες χθες, από στελέχη του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, εντός του επιβατικού σταθμού νότιου λιμένα Πατρών, καθώς διαπιστώθηκε ότι κατείχαν και επέδειξαν  πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.
Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί τις προανακρίσεις κατά την αυτόφωρη διαδικασία κατασχέθηκαν τα ανωτέρω πλαστά έγγραφα.

*****
Ένας 27χρονος αλλοδαπός συνελήφθη βραδινές ώρες χθες, από στελέχη του γραφείου Ασφαλείας και του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της Λιμενικής Αρχής Χίου στο λιμένα Χίου διότι διαπιστώθηκε ότι κατείχε και επέδειξε  ταξιδιωτικά έγγραφα αμφιβόλου γνησιότητας.
Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα.

*****

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν χθες, οι κάτωθι διακομιδές ασθενών που έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:
52χρονος, από το λιμένα  Σκοπέλου στο λιμένα Βόλου, με το Ε/Γ – Τ/Ρ «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ ΙΙ» Ν.Σ. 32,
67χρονου, από το λιμένα Θάσου στο λιμένα Πρίνου Καβάλας, με το Ε/Γ-Ο/Γ “ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ” Ν.Π. 10553
74χρονος, από το λιμένα Πάρου στο λιμένα Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ “ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ” Ν.Ν. 53.

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL