Σύλληψη αλλοδαπού στην Πάτρα - Tροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στη Σάμο - Πτώση Ι.Χ.Ε. οχήματος στη θάλασσα στην Αίγινα

Μία 45χρονη αλλοδαπή συνελήφθη απογευματινές ώρες σήμερα, από στελέχη του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, εντός του επιβατικού σταθμού νότιου Λιμένα Πατρών, διότι διαπιστώθηκε ότι έφερε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο με σκοπό την παράνομη έξοδο της  από την χώρα. 
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση  κατασχέθηκε το ανωτέρω πλαστό έγγραφο.
*****
Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, στην παραλιακή οδό Θεμιστοκλή Σοφούλη  (χερσαία ζώνη λιμένα) ν. Σάμου, όταν δίκυκλο μοτοποδήλατο με οδηγό έναν 20χρονο συγκρούσθηκε στο πίσω μέρος προπορευόμενου φορτηγού οχήματος που οδηγούσε ένας 51χρονος.
Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο τραυματισμός του 20χρονου, ο οποίος διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Σάμου, για την παροχή των πρώτων βοηθειών. 
Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Σάμου.
*****
Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Αίγινας, για περιστατικό πτώσης Ι.Χ.Ε. οχήματος στη θαλάσσια περιοχή λιμένα Αίγινας.
Στην εν λόγω περιοχή έσπευσαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής όπου διαπίστωσαν ότι το ανωτέρω περιστατικό οφειλόταν σε λάθος χειρισμό και εντός του οχήματος δεν υπήρχαν επιβαίνοντες .
Από το περιστατικό δεν υπήρξε τραυματισμός και θαλάσσια ρύπανση, ενώ το ανωτέρω όχημα απομακρύνθηκε από την θάλασσα από γερανοφόρο όχημα με μέριμνα της ιδιοκτήτριας του.
Προανάκριση διενεργείται από το  Λιμεναρχείο Αίγινας.
 
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL