Έρευνες προς εντοπισμό αγνοούμενης στην θαλάσσια περιοχή Ρίου -Αντιρρίου με αρνητικά μέχρι στιγμής αποτελέσματα - Εντοπισμός νεκρού δελφινιού στο Λαύριο

Έρευνες προς εντοπισμό αγνοούμενης στην θαλάσσια περιοχή Ρίου -Αντιρρίου με αρνητικά μέχρι στιγμής αποτελέσματα - Εντοπισμός νεκρού δελφινιού στο Λαύριο
 
 
    Ενημερώθηκε πρωινές ώρες σήμερα η Λιμενική Αρχή Ρίου από τον υπεύθυνο του φορέα για τη Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου ''ΓΕΦΥΡΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ Α.Ε'', για πιθανή πτώση ατόμου μεταξύ των πυλώνων Μ3-Μ4.
   Πιο συγκεκριμένα, κατεγράφη από κάμερα, αυτοκίνητο το οποίο στάθμευσε στο παραπάνω σημειο της Γέφυρας, με την οδηγό του να εξέρχεται του Ι.Χ.Ε, να απομακρύνεται από αυτό με κατεύθυνση προς το πεζοδρόμιο της Γέφυρας, ενώ στη συνέχεια καμία άλλη καταγραφή σχετιζόμενη με την οδηγό δεν υπήρξε. 
    Άμεσα, στην εν λόγω θαλάσσια περιοχή μετέβησαν περιπολικό σκάφος του Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ., τα πλοία της πορθμειακής γραμμής της περιοχής και Α/Κ σκάφος, ενώ  από ξηράς έσπευσαν τρία περιπολικά οχήματα του Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. καθώς και υπηρεσιακό όχημα του Ερυθρού Σταυρού.
      Οι έρευνες για τον εντοπισμό του ατόμου που φέρεται να είναι γυναίκα ημεδαπή 31 ετών, πρόκειται να συνεχιστούν με το πρώτο φως της αυριανής ημέρας.
        Εξελίξεις θα γνωστοποιηθούν με νεότερο δελτίο τύπου.
 
*****
  Ένα νεκρό δελφίνι εντοπίστηκε, πρωινές ώρες σήμερα, στη θαλάσσια περιοχή παραλίας Ντελένια, ολικού μήκους ενός μέτρου και ογδόντα εκατοστών (1,80).
Από την Λιμενική Αρχή Λαυρίου, ενημερώθηκε σχετικά η αρμόδια Υπηρεσία για την υγειονομικής της ταφή.
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL