Θάνατος ανδρός στο Ηράκλειο - Σύλληψη αλλοδαπών και του διακινητή τους στη Ηγουμενίτσα – Συλλήψεις αλλοδαπών στην Πάτρα – Αποβίβαση ασθενούς μέλους πληρώματος Φ/Γ πλοίου στη Μήλο

Ενημερώθηκε, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Ηρακλείου,  για 47χρονο αγνοούμενο, ο οποίος είχε αναχωρήσει βραδινές ώρες από την οικία του και έκτοτε αγνοείτο.
Ο ρουχισμός του ανωτέρω και το Ι.Χ. όχημα του εντοπίστηκαν σε βραχώδη ακτή πλησίον της θάλασσα, στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στην περιοχή Κάτω Γουβιές Ηρακλείου.
Άμεσα τέθηκε σε εφαρμογή το τοπικό σχέδιο έκτακτης ανάγκης της οικείας Λιμενικής Αρχής και δύο (02) περιπολικά σκάφη καθώς και περιπολικό όχημα Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ. έσπευσαν στην ανωτέρω περιοχή προς εντοπισμό του αγνοούμενου.
Ο 47χρονος εντοπίστηκε και περισυνελέγη από περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., χωρίς τις αισθήσεις του,  στην ανωτέρω περιοχή πλησίον της βραχώδους ακτής και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στη μαρίνα γουβιών και από εκεί με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Π.Α.Γ.Ν. Η. όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του. Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου.
*****
Στη σύλληψη οκτώ (08) αλλοδαπών καθώς και του 47χρονου αλλοδαπού διακινητή τους προέβησαν, βραδινές ώρες χθες, στελέχη της Λιμενικής Αρχής Ηγουμενίτσας.
Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε εντός του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας από στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας της οικείας Λιμενικής Αρχής και προσωπικού εταιρείας παροχής υπηρεσιών ιδιωτικής ασφάλειας, σε φορτηγό όχημα με συρόμενο που οδηγούσε 47χρονος αλλοδαπός, εντοπίστηκαν εντός του φορτίου (groupage)  οκτώ (08) αλλοδαποί, οι οποίοι στερούνταν νόμιμων ταξιδιωτικών εγγράφων και ο ανωτέρω οδηγός είχε σκοπό να τους μεταφέρει λάθρα στο εξωτερικό.
Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας. 
*****
Συνελήφθη, απογευματινές ώρες χθες, στο νότιο λιμένα Πατρών, από προσωπικό του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, πριν την επιβίβαση του σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο  που θα απέπλεε με προορισμό λιμένα Ανκόνα Ιταλίας,  ένας 29χρονος αλλοδαπός, διότι κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα, με την άμεση συνέργεια ενός 32χρονου αλλοδαπού που τον συνόδευε, ο οποίος επίσης συνελήφθη.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, που διενεργεί την προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκε το ανωτέρω έγγραφο.
 
Επίσης, ένας 23χρονος αλλοδαπός, συνελήφθην απογευματινές ώρες χθες, από στελέχη του τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών, πριν την επιβίβαση του σε Ε/Γ – Ο/Γ πλοίο που θα απέπλεε με προορισμό το λιμάνι Ανκόνα Ιταλίας, διότι κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα. 
Προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή, ενώ κατασχέθηκε το ανωτέρω έγγραφο.
*****
Ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Μήλου για ασθένεια 44χρονου αλλοδαπού μέλους του πληρώματος του Φ/Γ πλοίου «MARCHICORA» σημαίας Αντίκουα και Μπαρμπούντα, ειδικότητας ναύκληρου.
Το ανωτέρω πλοίο είχε καταπλεύσει στην Κανάβα – ν. Μήλου την 16/01/2017.
Ο 44χρονος αποβιβάσθηκε και μεταφέρθηκε στο Κ.Υ. Μήλου όπου διαγνώσθηκε ότι πάσχει από περιεσφιγμένη ομφαλοκήλη και χρήζει μεταφορά σε Νοσοκομείο των Αθηνών για χειρουργική επέμβαση.
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL