Συνέχεια ενημέρωσης για την ανεύρεση σορού ανδρός αγνώστων λοιπών στοιχείων στο Κερατσίνι την 15/01/2017 -

Συνέχεια ενημέρωσης για την ανεύρεση σορού ανδρός αγνώστων λοιπών στοιχείων στο Κερατσίνι την 15/01/2017 - Σύλληψη αλλοδαπών και του διακινητή τους στην Πάτρα - Συλλήψεις αλλοδαπών στην Ηγουμενίτσα και την Πάτρα - Διακομιδές ασθενών

	Συνέχεια ενημέρωσης:
	Αναγνωρίστηκε από τους οικείους του, απογευματινές ώρες χθες, η σορός ανδρός, αγνώστων λοιπών στοιχείων, που είχε εντοπιστεί μεσημβρινές ώρες της 15/01/2017 στη θαλάσσια περιοχή ''ΜΩΛΟΣ ΔΕΗ'' του λιμένα Κερατσινίου.

Πρόκειται για ημεδαπό ηλικίας 62 ετών.

 

*****
	
	Στη σύλληψη δύο (02) αλλοδαπών καθώς και του 38χρονου αλλοδαπού διακινητή τους προέβησαν, απογευματινές ώρες χθες, στην πύλη εισόδου του νότιου λιμένα Πατρών, στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής.
	Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε σε Ι.Χ.Ε. όχημα, πριν τη φόρτωσή του σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, διαπιστώθηκε ότι ο 38χρονος αλλοδαπός οδηγός του μετέφερε δύο (02) αλλοδαπούς οι οποίοι  κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.
	Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν το όχημα και τα πλαστά έγγραφα.

*****

	Στη σύλληψη τριών (03) αλλοδαπών προέβησαν, βραδινές ώρες χθες, στον επιβατικό σταθμό του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής.
	Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε στους ανωτέρω, κατείχαν και επέδειξαν ταξιδιωτικά έγγραφα άνευ θεώρησης εισόδου σε έδαφος  SCHENGEN (VISA), με σκοπό να μεταβούν λάθρα στο εξωτερικό.
	Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα.

*****
	
	Στη σύλληψη ενός 24χρονου αλλοδαπού προέβησαν, απογευματινές ώρες χθες, στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών, στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής.
	Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω σε έλεγχο που διενεργήθηκε από προσωπικό του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, πριν την επιβίβασή του σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, κατείχε και επέδειξε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.
	Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα.

*****

 

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν, βραδινές ώρες χθες, οι κάτωθι διακομιδές ασθενών που έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

  • 83χρονης, από το λιμένα της Φολέγανδρου στο λιμένα της Σύρου, με το  Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ'' Ν. Νάξου 53 και

  • 82χρονης, από το λιμένα Πάτμου στο λιμένα Λακκί Λέρου, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.  

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL