Σύλληψη αλλοδαπών στην Ηγουμενίτσα –

Σύλληψη αλλοδαπών στην Ηγουμενίτσα – Αποβίβαση ασθενούς μέλους πληρώματος από Φ/Γ πλοίο στη Νεάπολη Βοιών – Διακομιδή ασθενούς

 

Στη σύλληψη τριών (03) αλλοδαπών προέβησαν, βραδινές ώρες χθες, στον επιβατικό σταθμό του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας της οικείας Λιμενικής Αρχής.

	Συγκεκριμένα, οι ανωτέρω σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό να μεταβούν λάθρα στο εξωτερικό.
	Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα.

*****

 

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Νεάπολης Βοιών, απογευματινές ώρες χθες, από τον πράκτορα του Φ/Γ ''TAYFUN BAYRAKTAR'' σημαίας Τουρκίας το οποίο βρισκόταν στη θαλάσσια περιοχή βόρεια ν. Ελαφόνησου, ότι 65χρονος αλλοδαπός, μέλος του πληρώματος, έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Ανωτέρω πλοίο το οποίο εκτελούσε δρομολόγιο από το λιμένα Νικολάεβ Ουκρανίας με προορισμό το λιμένα Σαβόνα Ιταλίας, κατέπλευσε στον όρμο Νεάπολης από όπου ο 65χρονος αφού αποβιβάστηκε με τη Ε/Γ-ΛΑΝΤΖΑ ''ΜΑΧΗ'' Ν.Ν.11, μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Νεάπολης και στη συνέχεια διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Σπάρτης.

Αό την οικεία Λιμενική Αρή απαγορεύτηκε ο απόπλους του ''TAYFUN BAYRAKTAR'' μέχρι αποκατάστασης της οργανικής του σύνθεσης.

 

*****

 

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, από το λιμένα της Τήνου στο λιμένα της Σύρου, με το Ε/Γ – Τ/Ρ «ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ» Ν. Νάξου 53, 80χρονη, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης. 

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL