Συνέχεια ενημέρωσης για εισροή υδάτων στο Ε/Γ-Ο/Γ ΠΡΕΒΕΛΗΣ στον Πειραιά –

Συνέχεια ενημέρωσης για εισροή υδάτων στο Ε/Γ-Ο/Γ ΠΡΕΒΕΛΗΣ στον Πειραιά – Θάνατος γυναίκας στη Θεσσαλονίκη – Διακομιδή ασθενούς

 

Συνέχεια ενημέρωσης:

Κατόπιν προσκόμισης βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης και αξιοπλοΐας του νηογνώμονα που παρακολουθεί το πλοίο το Α΄ Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά επέτρεψε την συνέχιση πλόων του Ε/Γ – Ο/Γ «ΠΡΕΒΕΛΗΣ» Ν.Ρ. 06 και το πλοίο απέπλευσε στις 04:10 με προορισμό τους λιμένες Μήλου – Θήρας – Ανάφης – Ηρακλείου – Σητείας – Κάσου – Κάρπαθου – Διαφανίου – Χάλκης – Ρόδου με 93 επιβάτες.

 

*****

 

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Θεσσαλονίκης, πρωινές ώρες σήμερα, για την ύπαρξη γυναίκας εντός της θαλάσσιας περιοχής έμπροσθεν της πλατείας Αριστοτέλους.

Άμεσα στο σημείο μετέβησαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής καθώς και περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. το πλήρωμα του οποίου ανέσυρε την ανωτέρω χωρίς τις αισθήσεις της, ενώ διαπιστώθηκε ο θάνατός της από πλήρωμα ασθενοφόρου οχήματος του ΕΚΑΒ που είχε σπεύσει στο σημείο.

Πρόκειται για 72χρονη αλλοδαπή.

 

*****

 

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, βραδινές ώρες χθες, από το λιμένα Σύμης στο λιμένα Ρόδου, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., 20χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

 

 

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL