Θάνατος αλλοδαπού στην Ερμιόνη -

Θάνατος αλλοδαπού στην Ερμιόνη -  Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στη Ζάκυνθο - Βλάβη Ε/Γ- Υ/Δ «VENUS I» ΝΠ: 8037 - Συνέχεια ενημέρωσης για προσάραξη Θ/Γ στην Πάτρα την 28/09/2011

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Ερμιόνης,  για τον θάνατο 67χρονου αλλοδαπού στην περιοχή του νότιου λιμένα Ερμιόνης με την τοπωνυμία Μανδράκια.

Ο ανωτέρω βρέθηκε εντός του πρυμνοδετημένου στο λιμένα Ερμιόνης τουριστικού σκάφους «ULENDO V» σημαίας Μ. Βρετανίας,  όπου και υπηρετούσε ως μέλος πληρώματος.

Στην περιοχή έσπευσε άμεσα ιατρός του ΕΚΑΒ, ο οποίος διαπίστωσε τον θάνατο του 67χρονου.

Η σορός του ανωτέρω  πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πάτρας για την διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Ερμιόνης.

===================

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, πρωινές σήμερα, επί της παραλιακής οδού Κ.Λομβάρδου, πλησίον του Ι.Ν. Αγίου Διονυσίου στη Ζάκυνθο, όταν δίκυκλη μοτοσικλέτα με 17χρονο οδηγό, προσέκρουσε σε όχημα που οδηγούσε 77χρονος.

Από την πρόσκρουση τραυματίστηκε ο 17χρονος, ο οποίος διεκομίσθη με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου, όπου παραμένει νοσηλευόμενος.

Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.

====================

Πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Αίγινας ενημερώθηκε από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ- Υ/Δ «VENUS I» ΝΠ: 8037, που είχε αποπλεύσει για εκτέλεση προγραμματισμένου δρομολόγιου από Αγκίστρι προς Αίγινα – Πειραιά, με 10 επιβάτες, ότι παρουσίασε αυξομείωση στις στροφές του πιθανόν από ελλιπή τροφοδοσία καυσίμων των κύριων μηχανών του.

Στις 07.15, το πλοίο κατέπλευσε στο λιμάνι της Αίγινας, όπου προσέδεσε ασφαλώς και αποβίβασε τους επιβάτες.

Από τους αποβιβασθέντες ο ένας (01) είχε προορισμό την Αίγινα, ενώ οι εννέα (09), που είχαν προορισμό τον Πειραιά, καθώς επίσης και πενήντα εννέα (59) επιβάτες που ανέμεναν στην Αίγινα με τον ίδιο προορισμό, προωθήθηκαν με πλοία της γραμμής με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας.

Από την Λιμενική Αρχή Αίγινας απαγόρευσε ο απόπλου του μέχρι αποκατάσταση της βλάβης και προσκόμισης πιστοποιητικού αξιοπλοΐας από τον παρακολουθούντα το πλοίο νηογνώμονα.

===================

Συνέχεια ενημέρωσης:

Αποκόλληση της Θ/Γ δεν κατέστη δυνατή καθώς διαπιστώθηκε ότι το σκάφος είχε κατά το μεγαλύτερο μέρος του διαλυθεί εξαιτίας των δυσμενών τοπικών καιρικών συνθηκών.

Από την βύθιση του σκάφους δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση, ενώ από την Λιμενική Αρχή Πάτρας κλήθηκε ο πλοιοκτήτης όπως μεριμνήσει για την ανέλκυση του ναυαγίου και την περισυλλογή επιπλέοντων αντικειμένων τα οποία έχουν προέλθει συνεπεία της διάλυσής του.

 

 

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL