Προσάραξη Φ/Γ πλοίου στη Χίο

Προσάραξη Φ/Γ πλοίου στη Χίο - Πνιγμός στη Χαλκιδική – Σύλληψη παράνομων μεταναστών στην Ηγουμενίτσα και την Πάτρα – Μεταφορά ασθενούς

Πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Χίου, για προσάραξη Φ/Γ πλοίου «RAPIDA» σημαίας Αγίου Βικεντίου και Γρεναδίνων στη θαλάσσια περιοχή «ΑΓ. ΕΡΜΙΟΝΗΣ» Χίου, με 14 αλλοδαπούς πλήρωμα.

Στη περιοχή έσπευσε πλωτό περιπολικό της οικείας Λιμενικής Αρχής καθώς και περιπολικό όχημα από στεριά.

Το «RAPIDA» είχε αποπλεύσει από λιμένα Πορτ Σάιντ Αιγύπτου με προορισμό λιμένα Ροστώκ Ρωσίας μεταφέροντας τσιμέντο, ενώ κατά δήλωση Πλοιάρχου, δεν υπήρξε τραυματισμός μέλους του πληρώματος και δεν παρουσιάστηκε εισροή υδάτων στο πλοίο.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χίου, ενώ τυχόν εξελίξεις θα γίνουν γνωστές με νεότερο δελτίο τύπου.

==============================

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, απογευματινές ώρες χθες, από τη θαλάσσια περιοχή παραλίας «ΣΑΡΤΗΣ ΣΙΘΩΝΙΑΣ» Χαλκιδικής, 80χρονος αλλοδαπός.

Ο 80χρονος διεκομίσθη στο Κ.Υ. Αγίου Νικολάου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ η σορός μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία του Α.Π.Θ. για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Ιερισσού.

==============================

Συνελήφθησαν, βραδινές ώρες χθες, στο λιμάνι εξωτερικού της Ηγουμενίτσας, από προσωπικό της οικείας Λιμενικής Αρχής, πέντε (05) αλλοδαποί διότι κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.

==============================

Συνελήφθη, βραδινές ώρες σήμερα, στο λιμάνι της Πάτρας, από προσωπικό της Υπ/νσης Ασφάλειας / Τμήμα Αλλοδαπών, πριν την επιβίβασή του σε Ε/Γ–Ο/Γ πλοίο με προορισμό την Ιταλία, αλλοδαπός, διότι κατείχε και επέδειξε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας.

==============================

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, μεταφέρθηκε πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, από το λιμάνι της Λέρου στο λιμάνι της Καλύμνου, με Ναυαγοσωστικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ, 64χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL