Συνέχεια ενημέρωσης για περιστατικό προσάραξης Φ/Γ πλοίου στη Λέσβο την 16-02-2017- Σύλληψη για ναρκωτικά στη Μυτιλήνη - Διάσωση ημεδαπού στα Μέθανα

Συνέχεια ενημέρωσης για περιστατικό προσάραξης Φ/Γ πλοίου στη Λέσβο την 16-02-2017- Σύλληψη για ναρκωτικά στη Μυτιλήνη - Διάσωση ημεδαπού στα Μέθανα
 
  Συνέχεια Ενημέρωσης: Πρωινές ώρες χθες, πραγματοποιήθηκε μεταφόρτωση του φορτίου (σιτηρά) του Φ/Γ πλοίου ''BELLATRIX'' σημαίας Τόγκο, το οποίο είχε προσαράξει στον ύφαλο ''ΛΑΜΝΑΣ'' ν.Λέσβου την 16-02-2017. Η μεταφόρτωση πραγματοποιήθηκε από το  Φ/Γ ''ΡΑΦΑΗΛ'' Ν.Μυτιλήνης 40 και αφού το πλοίο επανέπλευσε, ρυμουλκήθηκε από το Ρ/Κ ''ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΩΡ'' Ν.Π. 12369 στο αγκυροβόλιο ΄΄ΠΕΤΡΑΣ'' ν.Λέσβου. 
 
                                                                       *****
 
  Μία 26χρονη ημεδαπή συνελήφθη, πρωινές ώρες χθες στο λιμάνι της Μυτιλήνης κατά τον κατάπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου προερχόμενο από Πειραιά και Χίο,  μετά από  έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από στελέχη του γραφείου Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Μυτιλήνης και μετά από ένδειξη αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών.
  Συγκεκριμένα, η ανωτέρω βρέθηκε να κατέχει μία πλαστική συσκευασία περιέχουσα κατεργασμένη κάνναβη βάρους 1,2 γραμμαρίων, η οποία και κατσχέθηκε.
Μετά από νομότυπο έλεγχο που διενεργήθηκε στην οικία της 26χρονης στους Θρακομακεδόνες Αττικής, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επίσης, τα παρακάτω:
-μία πλαστική συσκευασία περιέχουσα κάνναβη συνολικού βάρους 10,2 γραμμαρίων
-κατεργασμένη κάναβη 1,00 γραμμαρίου
-ένα μικρό δοχείο περιέχων χασισέλαιο βάρους 45,6 γραμμαρίων
-ένα μικρό δοχείο περιέχων κάνναβη σε σκόνη βάρους 57,1 γραμμαρίων
-έναν πλαστικό τρίφτη περιέχων τέσσερις σπόρους κάνναβης
-τέσσερα δενδρύλλια κάνναβης μήκους 35 εκατοστών
Προανάκριση διενεργείται από το  Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης.
 
 
                                                                         *****
 
  Ενημερώθηκε βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Μεθάνων για περιστατικό ατόμου στη θάλασσα, στη Μαρίνα Μεθάνων.
  Στην περιοχή έσπευσε στέλεχος της οικείας Λιμενικής Αρχής όπου εντόπισε και περισυνέλλεξε από την θάλασσα 65χρονο άνδρα, ο οποίος είχε πέσει  κατά την προσπάθειά του να εισέλθει στο υπό ιδιοκτησίας του σκάφος.
 Στον ανωτέρω, παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από το στέλεχος του Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ., ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Γαλατά.
 
                                                                         ***** 
 
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL