Σύλληψη αλλοδαπών και του διακινητή τους στην Πάτρα –

Σύλληψη αλλοδαπών και του διακινητή τους στην Πάτρα – Σύλληψη αλλοδαπού στην Ηγουμενίτσα - Κατάσχεση αλιευμάτων στον Ωρωπό - Διακομιδές ασθενών

 

Στη σύλληψη ενός 57χρονου αλλοδαπού διακινητή αλλοδαπών προέβησαν, μεσημβρινές ώρες σήμερα, τα στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε στην πύλη εισόδου οχημάτων του νότιου λιμένα Πατρών, διαπιστώθηκε ότι ο ανωτέρω 57χρονος ως οδηγός ψυγείου Φ/Γ οχήματος (τράκτορας/επικαθήμενο), το οποίο επρόκειτο να φορτωθεί σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, μετέφερε κρυμμένους εντός του χώρου του φορτίου, δύο (02) αλλοδαπούς στερούμενους ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ανωτέρω ψυγείο Φ/Γ όχημα.

 

*****

 

Ένας 24χρονος αλλοδαπός, συνελήφθη πρωινές ώρες σήμερα, από στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας της Λιμενικής Αρχής Ηγουμενίτσας, στον επιβατικό σταθμό του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, διότι κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα. 

Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ανωτέρω έγγραφο.

 

*****

 

Πεντέμισι κιλά (5,5kg) οστρακοειδή του είδους γυαλιστερή κατασχέθηκαν, πρωινές ώρες σήμερα, στην αλίευση των οποίων είχε προβεί ερασιτέχνης αλιέας στη θαλάσσια περιοχή ''ΒΛΑΣΤΟΥ'' Καλάμου Αττικής.

Από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Ωρωπού του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χαλκίδας επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις.

 

*****

 

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν, πρωινές και απογευματινές ώρες σήμερα, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

  • 13χρονου από το λιμενίσκο Έλιος Σκοπέλου στο λιμένα Πλατανιάς Μαγνησίας, με το Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΡΩΣΣΟΣ'' Ν. Σ. 158, και

  • 16χρονης και 36χρονου από το λιμένα Νάξου στο λιμένα Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ'' Ν.Ν. 53.

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL