Συλλήψεις αλλοδαπών στην Πάτρα -

Συλλήψεις αλλοδαπών στην Πάτρα - Σύλληψη αλλοδαπού στη Μυτιλήνη - Διακομιδή ασθενών - Εντοπισμός νεκρών κητών

 

Στη σύλληψη τριών (03) αλλοδαπών προέβησαν, απογευματινές ώρες χθες, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε στους ανωτέρω από στελέχη του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών, πριν την επιβίβασή τους σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοία με προορισμό το εξωτερικό, κατείχαν και επέδειξαν ταξιδιωτικά έγγραφα άλλων προσώπων, καθώς και πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδο τους από τη χώρα.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα.

 

*****

 

Στη σύλληψη ενός 44χρονου αλλοδαπού προέβησαν, πρωινές ώρες σήμερα, στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Μυτιλήνης.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε κατά τον κατάπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου, βρέθηκαν στην κατοχή του ανωτέρω, επιμελώς κρυμμένα εντός των ενδυμάτων του, δέκα (10) δελτία αιτούντος διεθνή προστασία τρίτων προσώπων και δέκα (10) έγχρωμα φωτοαντίγραφα αυτών, ενώ βρέθηκαν στην κατοχή του επίσης τριάντα (30) πακέτα τσιγάρα, άνευ ταινίας ασφαλείας.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα, καθώς επίσης και τα πακέτα τσιγάρων οι διαφυγόντες δασμοί των οποίων, σύμφωνα με το Τελωνείο Μυτιλήνης, ανέρχονται στο χρηματικό ποσό των εκατόν δεκαπέντε ευρώ και ενενήντα έξι λεπτών (115,96)

Διαθέσιμο φωτογραφικό υλικό στο www.hcg.gr

 

*****

 

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, απογευματινές ώρες σήμερα, από το λιμένα Παροικιάς Πάρου στο λιμένα Σύρου, με το Ε/Γ-Δ/Ρ ''ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ ΣΤΑΡ'' Ν. Πάρου 77, 68χρονο και 84χρονο, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

 

*****

 

Εντοπίστηκαν νεκρά τα εξής κήτη: μία θαλάσσια χελώνα από τη Λιμενική Αρχή Ζέας στην παραλία Φρεαττύδας, μία θαλάσσια χελώνα από τη Λιμενική Αρχή Βόλου στην παραλία Θεοτόκου Πηλίου και ένα δελφίνι από τη Λιμενική Αρχή Βόλου στην παραλία Λύρη Πηλίου.

Από τις οικείες Λιμενικές Αρχές ενημερώθηκαν σχετικά οι αρμόδιες Υπηρεσίες για την υγειονομική τους ταφή.

 

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL