Σύλληψη για ναρκωτικά στον Πειραιά

Σύλληψη για ναρκωτικά στον Πειραιά – Συλλήψεις παράνομων μεταναστών και αλλοδαπού συνεργού στην Πάτρα

Συνελήφθη, απογευματινές ώρες χθες, από προσωπικό του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, στην περιοχή «ΛΕΜΟΝΑΔΙΚΑ», 40χρονος ημεδαπός για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα σε έλεγχο που διενεργήθηκε κατά την επιβίβασή του σε Ε/Γ – Ο/Γ πλοίο με προορισμό τις Κυκλάδες, ο ανωτέρω παρέδωσε οικειοθελώς μια (01) χάρτινη συσκευασία (σπιρτόκουτο) με φυτικά αποσπάσματα ινδικής κάνναβης μικτού βάρους 3,8 γραμμαρίων και δύο (02) πλαστικές συσκευασίες  με κοκαΐνη  μικτού βάρους 0,1 και 0,2 γραμμαρίων αντίστοιχα.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Πειραιά.

====================

Συνελήφθησαν, βραδινές ώρες χθες, στο νέο λιμάνι της Πάτρας, από προσωπικό της Λιμενικής Αρχής, πριν την επιβίβασή τους σε Ε/Γ–Ο/Γ πλοίο με προορισμό την Ιταλία, τρεις (03) αλλοδαποί διότι κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδός τους από τη χώρα.

Επίσης, συνελήφθη μεσημβρινές ώρες χθες, στο ίδιο λιμάνι, από προσωπικό της Λιμενικής Αρχής, πριν την επιβίβασή του σε Ε/Γ–Ο/Γ πλοίο με προορισμό την Ιταλία, 35χρονος αλλοδαπός ο οποίος συνόδευε 38χρονο αλλοδαπό, που κατείχε και επέδειξε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα,  με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα, ο οποίος και συνελήφθη.

Προανακρίσεις, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργούνται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας.

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL