Τραυματισμός αλλοδαπού αγνώστων λοιπών στοιχείων και συλλήψεις αλλοδαπών στην Πάτρα

Τραυματισμός αλλοδαπού αγνώστων λοιπών στοιχείων και συλλήψεις αλλοδαπών στην Πάτρα – Μεταφορά ασθενούς  

Βραδινές ώρες χθες, Αφγανός, αγνώστων λοιπών στοιχείων, εισήλθε εντός της περίφρακτης ζώνης του νέου λιμένα Πατρών μαζί με ομοεθνή του, έγινε αντιληπτός από μέλη πληρώματος Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου, το οποίο διανυκτέρευε στο λιμάνι και αφού απομακρύνθηκε από το πλοίο, στην προσπάθειά του να εξέλθει από το λιμάνι ανεβαίνοντας στην περίφραξη, έχασε την ισορροπία του με αποτέλεσμα την πτώση και τον τραυματισμό του στο κεφάλι.

Άμεσα ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ προκειμένου να παραλάβει τον τραυματία.

Κατά τη διάρκεια αναμονής του ασθενοφόρου, δύο (02) ομοεθνείς του εξύβριζαν και απειλούσαν, ενώ μετά την άφιξη του ασθενοφόρου παρεμπόδισαν το έργο των τραυματιοφορέων μπαίνοντας στο ασθενοφόρο όχημα αρνούμενοι να εξέλθουν από αυτό.

Τελικά, ο τραυματίας διεκομίσθη συνοδευόμενος από στελέχη της Λιμενικής Αρχής Πάτρας στο Γ.Π.Π.Νοσοκομείο Ρίου, όπου παραμένει νοσηλευόμενος στη μονάδα εντατικής θεραπείας, ενώ συνελήφθησαν οι δύο ομοεθνείς του.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας.  

=================

Συνελήφθησαν, μεσημβρινές ώρες χθες, στο νέο λιμένα Πάτρας, από προσωπικό της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών/Τμήμα Αλλοδαπών, πριν την επιβίβασή τους σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοία με προορισμό την Ιταλία τέσσερις (04) αλλοδαποί (3 άνδρες και 1 γυναίκα), διότι κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας.     

=================

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, μεταφέρθηκε πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, από το λιμάνι του Αγ. Κήρυκου στο λιμάνι του Καρλοβασίου, με το Ε/Γ-Δ/Ρ «ΠΑΝΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟΣ» Ν.Π.11796, 59χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

 

 

 

        

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL