Σύλληψη αλλοδαπών στην Πάτρα – Σύλληψη Πλοιάρχου και κράτηση Φ/Γ πλοίου στη Θεσσαλονίκη – Διακομιδή ασθενούς

Σύλληψη αλλοδαπών στην Πάτρα –  Σύλληψη Πλοιάρχου και κράτηση Φ/Γ   πλοίου στη Θεσσαλονίκη – Διακομιδή ασθενούς


Δύο (02) αλλοδαποί, ηλικίας 22 και 54 ετών, συνελήφθησαν απογευματινές ώρες χθες, από στελέχη της Λιμενικής Αρχής Πάτρας στον οικείο λιμένα, διότι κατελήφθησαν να έχουν στην κατοχή τους και να μεταφέρουν στο χώρο των αποσκευών Ι.Χ. οχήματος στο οποίο επέβαιναν ως οδηγός και συνοδηγός αντίστοιχα, ένα (01) πλαγιόκανο δίκαννο όπλο αγνώστου τύπου.
Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ανωτέρω όπλο.
*****

Συνελήφθη, απογευματινές ώρες χθες, από στελέχη της Λιμενικής Αρχής Θεσσαλονίκης, ο Πλοίαρχος του Φ/Γ “HAJ SAYED 1” σημαίας Μολδαβίας, διότι διαπιστώθηκε ότι έφερε πλαστό Πιστοποιητικό Ασφάλισης για ναυτικές καλύψεις (P&I INSURANCE) για το ανωτέρω πλοίο. Επιπροσθέτως, κατόπιν επιθεώρησης που διενεργήθηκε στο  “HAJ SAYED 1” από εξουσιοδοτημένους επιθεωρητές PARIS MOU της οικείας Λιμενικής Αρχής, τέθηκαν παρατηρήσεις που οδήγησαν στο μέτρο της κράτησης. 
Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση κινήθηκε παράλληλα η διαδικασία επιβολής διοικητικών κυρώσεων.
*****

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, από το λιμένα της Φολεγάνδρου στο λιμένα της Θήρας, με το Ε/Γ-Α/Ψ σκάφος “ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ” Ν. Νάξου 53, 72χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.  

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL