Βλάβη Ε/Γ – Δ/Ρ πλοίου στην Ιερισσό

Βλάβη Ε/Γ – Δ/Ρ πλοίου στην Ιερισσό –  Αναγνώριση πτώματος που είχε βρεθεί στην Παλαιοκαστρίτσα την 10/07/2011 – Πνιγμός στον Αγιόκαμπο – Μεταφορά ασθενούς

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Ιερισσού, για βλάβη στο     Ε/Γ – Δ/Ρ «ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Ο ΑΘΩΝΙΤΗΣ» Ν.Ι.135,κατά την προετοιμασία εκτέλεσης  προγραμματισμένου δρομολογίου από Ιερισσό για λιμένες Αγίου Όρους. Συγκεκριμένα, διαπιστώθηκε αδυναμία χειρισμών, λόγω βραχυκυκλώματος της ηλεκτρονικής πλακέτας ελέγχου υδροπροωθητήρων.

Οι επιβάτες προωθήθηκαν στους προορισμούς τους με άλλα Ε/Γ-ΔΡ πλοία, τα οποία είναι δρομολογημένα στην ανωτέρω γραμμή.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή απαγορεύτηκε ο απόπλους του εν λόγω πλοίου μέχρι αποκατάστασης της βλάβης και προσκόμισης σχετικού βεβαιωτικού.

===================

Συνέχεια ενημέρωσης:

Αναγνωρίστηκε σήμερα με την μέθοδο ανάλυσης του DNA, από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθήνας, το  ανθρώπινο πτώμα του άνδρα που εντοπίστηκε από στελέχη της Λιμενικής Αρχής Παλαιοκαστρίτσας, σε βραχώδη ακτή, στη θέση ΚΑΣΤΕΛΗ, σε κατάσταση προχωρημένης σήψης την 10/07/2011. 

Πρόκειται για αλλοδαπό ηλικίας  30 ετών.

===================

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, σήμερα το μεσημέρι, από τη θαλάσσια περιοχή Αγιόκαμπου Λάρισας, 75χρονος.

Ο ανωτέρω μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ παραγγέλθηκε νεκροψία – νεκροτομή.

Προανάκριση διενεργείται από την Λιμενική Αρχή Αγιόκαμπου.

===================

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, μεταφέρθηκε απογευματινές ώρες σήμερα, από το λιμάνι Αγίου Κήρυκου στο λιμάνι Καρλοβασίου Σάμου, με  το Ε/Γ–Δ/Ρ «ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ» Ν.Σ. 965, 45χρονος ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL