Τροχαία ατυχήματα στον Πειραιά –

Τροχαία ατυχήματα στον Πειραιά – Μη προσέγγιση Ε/Γ- ΚΑΤ «ΣΟΥΠΕΡ ΤΖΕΤ» στην Πάρο λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών – Μεταφορά ασθενούς

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, απογευματινές ώρες χθες, εντός λιμένα Πειραιά, στην περιοχή “Ηετίωνα”, όταν Ε.Δ.Χ. όχημα με οδηγό 55χρονο, συγκρούσθηκε με δίκυκλο που οδηγούσε 32χρονος.

Από τη σύγκρουση τραυματίσθηκε ο 32χρονος, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας.

Επίσης, τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, απογευματινές ώρες χθες, εντός λιμένα Πειραιά, στην περιοχή “Λεμονάδικα”, όταν Ε.Ι.Χ. όχημα με οδηγό 45χρονη, συγκρούσθηκε με δίκυκλο που οδηγούσε 25χρονος αλλοδαπός.

Από τη σύγκρουση τραυματίσθηκε ο 25χρονος, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας.

Προανακρίσεις για τα δύο περιστατικά διενεργούνται από το Α’ Λ/Τ του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.

====================

Η Λιμενική Αρχή Πάρου, ενημερώθηκε μεσημβρινές ώρες σήμερα, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-ΚΑΤ «ΣΟΥΠΕΡ ΤΖΕΤ» Ν.Π. 10328, το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο (Πειραιάς – Μήλος – Φολέγανδρος – Θήρα – Ίος –Πάρος – Νάξος – Μύκονος), ότι η προσέγγιση στο λιμάνι της Πάρου ήταν επισφαλής, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στην περιοχή.

Στην  Πάρο επρόκειτο να αποβιβασθούν 11 επιβάτες, ενώ ανέμεναν 04 επιβάτες να επιβιβασθούν  για τους επόμενους προορισμούς, οι οποίοι θα προωθηθούν με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας.

====================

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, μεταφέρθηκε μεσημβρινές ώρες σήμερα, από το λιμάνι του Αγίου Κήρυκου στο λιμάνι της Σάμου, με πλωτό περιπολικό του Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ, 77χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης. 

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL