Μη προσέγγιση Ε/Γ-Ο/Γ «ΑΚΟΥΑ ΣΠΙΡΙΤ» Ν.Π. 12055 στο λιμένα Ανάφης λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών

Μη προσέγγιση Ε/Γ-Ο/Γ «ΑΚΟΥΑ ΣΠΙΡΙΤ» Ν.Π. 12055 στο λιμένα Ανάφης λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών – Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στην Ηγουμενίτσα

Πρωινές ώρες σήμερα, κατά τον κατάπλου του  Ε/Γ-Ο/Γ «ΑΚΟΥΑ ΣΠΙΡΙΤ» Ν.Π. 12055, από το αγκυροβόλιο «ΚΟΛΟΥΜΠΟ» ν. Θήρας, ο Πλοίαρχος ενημέρωσε τη Λιμενική Αρχή Θήρας, ότι η προσέγγιση  στο λιμάνι της Ανάφης ήταν επισφαλής, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στην περιοχή και θα συνέχιζε το προγραμματισμένο δρομολόγιό του (Θήρα – Θηρασιά – Ίο – Σίκινο – Φολέγανδρο – Νάξο – Πάρο - Σύρο).

Από το λιμάνι της Ανάφης επρόκειτο να επιβιβασθούν εννέα (09) επιβάτες, οι οποίοι θα προωθηθούν στον προορισμό τους με το Ε/Γ – Ο/Γ «ΠΡΕΒΕΛΗΣ» Ν.Ρεθ. 06.

==================

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε πρωινές ώρες σήμερα, στην παραλιακή οδό Ηγουμενίτσας, όταν το Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 26χρονος, συγκρούστηκε με δίκυκλο που οδηγούσε 49χρονος.

Από τη  σύγκρουση τραυματίσθηκε ο 49χρονος, ο οποίος μεταφέρθηκε αρχικά με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Ηγουμενίτσας και μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών  διεκομίσθη  στο Γ.Ν.Ν. Φιλιατών για περαιτέρω εξετάσεις.

Προανάκριση διενεργείται από Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.

 

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL