Έρευνες και εντοπισμός αγνοούμενου αλιέα στη Σαλαμίνα

Έρευνες και εντοπισμός αγνοούμενου αλιέα στη Σαλαμίνα–Πνιγμός ανδρός αγνώστων λοιπών στοιχείων στο Φλοίσβο

Απογευματινές ώρες χθες, ενημερώθηκε, η Λιμενική Αρχή Σαλαμίνας ότι αγνοείτο 60χρονος, ο οποίος είχε μεταβεί πρωινές ώρες με ερασιτεχνικό σκάφος για διενέργεια αλιείας στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή της ν. Αταλάντης και ν. Ψυττάλειας.

Άμεσα αναχώρησε όχημα του Λιμενικού Τμήματος Σαλαμίνας προς διενέργεια ερευνών στη χερσαία περιοχή Σεληνίων – Αμπελακίων – Κυνοσούρας, απέπλευσε το επαγγελματικό αλιευτικό σκάφος «ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ» Ν.Π.24679 για έρευνα στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή, ενώ απογειώθηκε και ελικόπτερο SuperPumaτης Πολεμικής Αεροπορίας, με αρνητικά αποτελέσματα.

Πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, οι έρευνες συνεχίστηκαν με όχημα του Λιμενικού Τμήματος Σαλαμίνας από την ξηρά, πλωτό περιπολικό και ναυαγοσωστικό σκάφος του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., το επαγγελματικό αλιευτικό σκάφος «ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΣ» Ν.Ε.149 και το ερασιτεχνικό σκάφος «ΝΤΙΑ» Ν.Λαυρίου 479.

Αποτέλεσμα των ερευνών ήταν ο εντοπισμός και η περισυλλογή από το ναυαγοσωστικό σκάφος του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., με τη συνδρομή του ερασ/κου «ΝΤΙΑ», τεσσάρων (04) ατομικών σωσιβίων, ενός (01) κυκλικού σωσιβίου, ενός (01) καπνογόνου, μιας σακούλας με ναυτιλιακά έγγραφα του ερασ/κου αλιευτικού σκάφους «ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΣ» Σ.Π.594-Ε΄καθώς και η ατομική ερασιτεχνική άδεια αλιείας του 60χρονου, ενώ δεν βρέθηκε το σκάφος.

Στη συνέχεια, στη νότια πλευρά της Κυνοσούρας εντοπίστηκε και περισυνελέγη από το ναυαγοσωστικό σκάφος του Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. η σορός ανδρός ηλικίας περίπου 60 ετών.

Η σορός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Σαλαμίνας, όπου αναγνωρίστηκε από συγγενικό πρόσωπο, ότι πρόκειται για τον 60χρονο αγνοούμενο.

==================

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή του Πολιτιστικού Κέντρου Π.Φαλήρου (Φλοίσβος) άνδρας αγνώστων λοιπών στοιχείων.

Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Π.Γ.Νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Νεκροψία-νεκροτομή πρόκειται να διενεργηθεί από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών.

Πρόκειται για άνδρα ηλικίας περίπου 65 ετών, με εύσωμη σωματική διάπλαση και ύψος 1,70 μ. περίπου, γκρίζα κοντά μαλλιά, φαλάκρα και γκρίζο μούσι, ενώ φορούσε μαγιό χρώματος μπεζ.

 Προανάκριση διενεργείται από το Ι΄ Λιμενικό Τμήμα Φλοίσβου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.

 

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL