Σύλληψη αλλοδαπών στην Πάτρα –

 Σύλληψη αλλοδαπών στην Πάτρα Σύλληψη Κυβερνήτη Ε/Γ-Α/Ψ σκάφους στην Κυλλήνη – Διακομιδή ασθενούς – Εντοπισμός νεκρού δελφινιού

 

Στη σύλληψη δύο (02) αλλοδαπών προέβησαν, βραδινές ώρες χθες, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.

Συγκεκριμένα, οι ανωτέρω σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από στελέχη του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών, πριν την επιβίβασή τους σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα.

 

*****

 

Στη σύλληψη ενός Κυβερνήτη προέβησαν, μεσημβρινές ώρες χθες, τα στελέχη της Λιμενικής Αρχής Κυλλήνης.

Συγκεκριμένα, κατόπιν διενέργειας ελέγχου στα ναυτιλιακά έγγραφα του Ε/Γ-Α/Ψ ''ΣΤΡΟΦΑΔΕΣ'' Ν.Π. 3813, διαπιστώθηκε ότι ο ανωτέρω ως Κυβερνήτης διενεργούσε πλόες με ληξιπρόθεσμο Πρωτόκολλο Γενικής Επιθεώρησης.

Από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Κυλλήνης του Λιμεναρχείου Κατάκολου, απαγορεύτηκε ο απόπλους του ανωτέρω σκάφους μέχρι τον εφοδιασμό του με Π.Γ.Ε. και κινήθηκε η διαδικασία επιβολής προβλεπόμενων διοικητικών κυρώσεων, ενώ ο συλληφθείς Κυβερνήτης αφέθηκε ελεύθερος κατόπιν προφορικής εντολής κ. Εισαγγελέα.

 

*****

 

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, μεσημβρινές ώρες χθες, από το λιμένα Βαθέος Ιθάκης στο λιμένα Σάμης Κεφαλληνίας, με το Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΟΔΥΣΣΕΑΣ'' Ν. Ιθάκης 459, 92χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

 

*****

 

Ένα δελφίνι εντοπίστηκε νεκρό από τη Λιμενική Αρχή Περάματος στη θαλάσσια περιοχή μπροστά από τη δημοτική παραλία.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή ενημερώθηκε σχετικά η αρμόδια Υπηρεσία για την υγειονομική του ταφή.

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL