Εντοπισμός ναρκωτικών ουσιών στο λιμάνι του Πειραιά

Εντοπισμός ναρκωτικών ουσιών στο λιμάνι του Πειραιά – Συλλήψεις παράνομων μεταναστών και διακινητών στην Ηγουμενίτσα και την Κόρινθο – Συλλήψεις παράνομων μεταναστών στην Πάτρα - Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στο Κερατσίνι – Παραλαβή ασθενούς από Κ/Ζ  στη Χίο

Εντοπίστηκε, απογευματινές ώρες χθες, στην περιοχή Λεμονάδικα, εντός κεντρικού λιμένα Πειραιά, από προσωπικό της οικείας Λιμενικής Αρχής, μία (01) πλαστική σακούλα η οποία περιείχε δώδεκα (12) πλαστικές συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού μικτού βάρους 136,10 γραμμάρια.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν οι ανωτέρω ναρκωτικές ουσίες, ενώ δεν κατέστη δυνατός μέχρι στιγμής ο εντοπισμός και η σύλληψη του κατόχου της.

==================

Συνελήφθη, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στην πύλη του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, κατά τη διάρκεια ελέγχου από προσωπικό της οικείας Λιμενικής Αρχής, 50χρονος αλλοδαπός οδηγός φορτηγού οχήματος (επικαθήμενο - ψυγείο), διότι μετέφερε σε πρόσφατη ημιδιαμορφωμένη κατασκευή στο πίσω μέρος του επικαθήμενου, τρεις (03) αλλοδαπούς, χωρίς νομικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας, ενώ το ανωτέρω όχημα κατασχέθηκε.

==================

Συνελήφθη απογευματινές ώρες χθες, στο λιμάνι της Κορίνθου, κατά τη διάρκεια ελέγχου από προσωπικό της οικείας Λιμενικής Αρχής, 42χρονος οδηγός φορτηγού οχήματος (επικαθήμενο - ελκυστήρα), διότι μετέφερε εντός ειδικά διαμορφωμένης κρύπτης δύο (02) αλλοδαπούς, που δεν κατείχαν ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία διενεργείται από το Λιμεναρχείο Κορίνθου, ενώ το όχημα κατασχέθηκε.

==================

Συνελήφθησαν απογευματινές ώρες χθες στο νέο λιμένα Πάτρας, από προσωπικό της οικείας Λιμενικής Αρχής, πριν την επιβίβασή τους σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοία με προορισμό την Ιταλία, δύο (02) αλλοδαποί, διότι κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας.

==================

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, πρωινές ώρες χθες, εντός λιμένα Κερατσινίου, όταν φορτηγό όχημα που οδηγούσε 34χρονος, συγκρούστηκε με δίκυκλο με μοναδικό επιβαίνοντα τον 52χρονο οδηγό του.

Από το περιστατικό τραυματίστηκε ο οδηγός του δικύκλου ο οποίος διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο «ΤΖΑΝΕΙΟ» Νοσοκομείο Πειραιά, για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Προανάκριση διενεργείται από το Β’ Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.

==================

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής, παρελήφθη από πλωτό περιπολικό Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., βραδινές ώρες χθες, από το Κ/Ζ «COSTAPASIFICA» σημαίας Ιταλίας, που έπλεε στη θαλάσσια περιοχή Οινουσσών, 65χρονος αλλοδαπός επιβάτης ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Ο ασθενής μεταφέρθηκε στο λιμάνι της Χίου από όπου και διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα  στο «ΣΚΥΛΙΤΣΕΙΟ» Γενικό Νοσοκομείο Χίου για περαιτέρω νοσηλεία.

 

Σχετικά αρχεία: 

Wildcard SSL