Συνέχεια ενημέρωσης για σύλληψη αλλοδαπού για κατοχή και εμπορία λαθραίων καπνικών προϊόντων στο Ηράκλειο την 12/06/2017 –

Συνέχεια ενημέρωσης για σύλληψη αλλοδαπού για κατοχή και εμπορία λαθραίων καπνικών προϊόντων στο Ηράκλειο την 12/06/2017 – Έρευνες και εντοπισμός αγνοούμενου επιβαίνοντα σε λέμβο στην Κύμη – Εντοπισμός νεκρών θαλάσσιων χελωνών στο Πόρτο Λάγος
 
 
Συνέχεια ενημέρωσης:
Αναφορικά με την κατάσχεση τετρακοσίων (400) συνολικά λαθραίων πακέτων τσιγάρων και ογδόντα (80) συνολικά λαθραίων συσκευασιών καπνού, διαφόρων επωνυμιών που έλαβε χώρα την 12/06/2017 σε περιοχή του Ηρακλείου,  γνωρίζεται ότι το σύνολο των διαφυγόντων δασμών και φόρων ανέρχεται στο ποσό των δύο χιλιάδων πεντακοσίων δεκατεσσάρων ευρώ και σαράντα ενός λεπτού (€ 2.514,41).
 
*****
 
Ενημερώθηκε, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Κύμης για περιστατικό αγνοούμενου 72χρονου ημεδαπού, μοναδικού επιβαίνοντα ερασιτεχνικής λέμβου, ο οποίος είχε μεταβεί απογευματινές ώρες χθες για αλιεία στη θαλάσσια περιοχή Λιμνιώνα βορειοανατολικά Κύμης.
Υπό το συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας Διάσωσης, πραγματοποιήθηκαν έρευνες από δύο (02) περιπολικά σκάφη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και από ξηράς με δύο (02) οχήματα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. προς εντοπισμό του ανωτέρω.
Ο ανωτέρω αγνοούμενος, λίγο αργότερα, εντοπίστηκε μετά της αναποδογυρισμένης λέμβου του σώος εντός θαλάσσης και μεταφέρθηκε με περιπολικό σκάφος Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. στο λιμένα Κύμης από όπου διακομίσθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Περιφερειακό Νοσοκομείο Κύμης για προληπτικούς λόγους.
Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Κύμης.
 
*****
 
Δύο (02) θαλάσσιες χελώνες του είδους καρέτα - καρέτα εντοπίστηκαν νεκρές πρωινές ώρες σήμερα, στην παραλία “ΛΑΓΟΣ” ν. Ξάνθης.
Από την οικεία Λιμενική Αρχή ενημερώθηκε σχετικά η αρμόδια Υπηρεσία για την υγειονομική τους ταφή.
 
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL