Σύλληψη για ναρκωτικά στην Καβάλα

Σύλληψη για ναρκωτικά στην Καβάλα – Συλλήψεις παράνομων μεταναστών και αλλοδαπού διακινητή στην Πάτρα

Συνελήφθη, βραδινές ώρες χθες, στον επιβατικό λιμένα Καβάλας, από προσωπικό της οικείας Λιμενικής Αρχής, 20χρονος, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε βρέθηκε στην κατοχή του, μέσα σε κάλτσα η οποία βρισκόταν εντός προσωπικής του τσάντας ταξιδίου, μία (01) νάιλον συσκευασία περιέχουσα ακατέργαστη κάνναβη μικτού βάρους 2,5 γραμμαρίων.

Από τη Λιμενική Αρχή Καβάλας, η οποία διενεργεί την προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκε η ανωτέρω ναρκωτική ουσία.

========================

Συνελήφθη, βραδινές ώρες χθες, στο νέο λιμάνι Πάτρας, κατά τη διάρκεια ελέγχου από προσωπικό της οικείας Λιμενικής Αρχής, 56χρονος αλλοδαπός οδηγός φορτηγού οχήματος (φορτηγό / συρόμενο), διότι μετέφερε ως συνοδηγό, αλλοδαπό, που κατείχε και επέδειξε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα, ο οποίος επίσης συνελήφθη.

Προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, ενώ το φορτηγό όχημα κατασχέθηκε.

 

Επίσης, συνελήφθησαν, βραδινές ώρες χθες, στο ίδιο λιμάνι, από προσωπικό της οικείας Λιμενικής Αρχής, πριν την επιβίβασή τους σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό την Ιταλία, δύο (02) αλλοδαποί, οι οποίοι κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από την χώρα.

Προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας.

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL