Συλλήψεις αλλοδαπών στην Πάτρα και στην Ηγουμενίτσα – Θάνατος γυναικός στη Θάσο – Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στον Πειραιά - Σύλληψη για πλαστογραφία στο Λαύριο - Διακομιδή ασθενούς

Στη σύλληψη τριών (03) αλλοδαπών προέβησαν, απογευματινές ώρες χθες, τα στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.
Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών από στελέχη του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, προ απόπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου με προορισμό το λιμένα Ανκόνας Ιταλίας, διαπιστώθηκε ότι οι προαναφερόμενοι αλλοδαποί κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα πλαστά έγγραφα.
*****
Τρεις (03) αλλοδαποί συνελήφθησαν πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, εντός του επιβατικού λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας από στελέχη του γραφείου ασφαλείας της οικείας Λιμενικής Αρχής διότι σε διενεργηθέντα έλεγχο ένας εξ αυτών κατείχε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο και οι υπόλοιποι προσπάθησαν να τον διευκολύνουν και να τον προωθήσουν παράνομα στο εξωτερικό. 
Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.
*****
Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, απογευματινές ώρες χθες, από τη θαλάσσια περιοχή Χρυσής Αμμουδιάς Σκάλας Παναγιάς ν. Θάσου, 63χρονη αλλοδαπή.
Η ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Πρίνου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.
Από το Α' Λιμενικό Τμήμα Θάσου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Καβάλας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θράκης.
*****
Τροχαίο ατύχημα, σημειώθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, στον Κεντρικό Λιμένα Πειραιά στην Ακτή Βασιλειάδη, όταν Ε.Ι.Χ. όχημα με οδηγό έναν 28χρονο συγκρούστηκε με δίκυκλο όχημα που οδηγούσε ένας 27χρονος.
Αποτέλεσμα του τροχαίου ήταν ο τραυματισμός του 27χρονου, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών.
Προανάκριση διενεργείται από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά .
*****
Συνελήφθη, μεσημβρινές ώρες χθες, από στελέχη της Λιμενικής Αρχής Λαυρίου, ένας 31χρονος διότι προσκόμισε στη Λιμενική Αρχή πλαστό έγγραφο Άδειας Επαγγελματικού Πλοίου Αναψυχής και αιτήθηκε την έκδοση Ε.Ε.Π.Σ.Ε.Π.Α..
Προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Λαυρίου.
*****
Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, απογευματινές ώρες χθες, από το λιμένα Πάρου στο λιμένα Σύρου, με το Ε/Γ-Α/Ψ ''ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ'' Ν. Νάξου 53, 74χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL