Συνέχεια ενημέρωσης για τη διάσωση προσφύγων στη θαλάσσια περιοχή βόρεια Ρεθύμνου και τη σύλληψη των αλλοδαπών διακινητών τους στον Πειραιά – Τραυματισμός αλλοδαπής στη Νάξο - Προσάραξη Ι/Φ σκάφους στην Κυλλήνη – Διακομιδή ασθενούς

Συνέχεια ενημέρωσης:
Αναφορικά με τη διάσωση προσφύγων στη θαλάσσια περιοχή βόρεια Ρεθύμνου και τη σύλληψη των αλλοδαπών διακινητών τους στον Πειραιά, γνωρίζεται ότι, σύμφωνα με στοιχεία που προέκυψαν από το προανακριτικό υλικό, συνελήφθησαν τέσσερις (04) ακόμη αλλοδαποί μεταξύ των διασωθέντων, ως εμπλεκόμενοι στην υπόθεση.
*****
Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Κυλλήνης του Λιμεναρχείου Κατάκολου, για προσάραξη σε αβαθή, του Ι/Φ “ROMA” σημαίας Ιταλίας, με έναν (01) αλλοδαπό επιβαίνοντα, στη θαλάσσια περιοχή αλιευτικού καταφυγίου λιμένα Κυλλήνης.
Το “ROMA” αποκολλήθηκε με τη συνδρομή του Α/Κ “ΑΓΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ” Σ.Κ. 154 και κατέπλευσε με ιδία μέσα στον οικείο λιμένα, ενώ από το περιστατικό δεν αναφέρθηκε τραυματισμός και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση. 
Από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Κυλλήνης που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους του σκάφους μέχρι προσκομίσεως βεβαιωτικού αξιοπλοΐας, από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα.
*****
Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Νάξου, για τον τραυματισμό 29χρονης αλλοδαπής, στην περιοχή «ΜΙΚΡΗ ΒΙΓΛΑ» Νάξου κατά τη διενέργεια CITE-SURF (ΑΕΤΟΣΑΝΙΔΑΣ).
Η ανωτέρω διεκομίσθη αρχικά με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γ.Ν.-Κ.Υ. Νάξου και από εκεί με ελικόπτερο της Αεροπορίας Στρατού στο Νοσοκομείο Αθηνών «ΘΡΙΑΣΙΟ».
Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Νάξου.
*****
Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, μεσημβρινέ ώρες σήμερα, από το λιμένα της Τήνου στο λιμάνι της Σύρου, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., 47χρονος αλλοδαπός, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης. 
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL