Σύλληψη αλιέα στη Σαλαμίνα–

Σύλληψη αλιέα στη Σαλαμίνα – Μεταφορά ασθενούς

Συνελήφθη, πρωινές ώρες χθες, στην περιοχή λιμένα Βουρκαρίου Σαλαμίνας, κατά τη διενέργεια ελέγχου από προσωπικό του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά,  34χρονος αλιέας, διότι ως χειριστής ερασιτεχνικού σκάφους βρέθηκε να έχει στην κατοχή του δίχτυα κρυσταλλιζέ, καθώς και αλίευμα συνολικού βάρους είκοσι δύο κιλών και εκατό γραμμαρίων (22,100 γρ.), άνω του επιτρεπόμενου.

Επίσης, κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι ο ανωτέρω ιδιοποιήθηκε παράνομα το εν λόγω ερασιτεχνικό σκάφος, έχοντας στοιχεία διαφορετικά με αυτά που αναγράφονταν στη σχετική άδεια εκτέλεσης πλόων που κατείχε.

Από τη Λιμενική Αρχή Σαλαμίνας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν το σκάφος, τα δίχτυα και το αλίευμα, ενώ ο 34χρονος αλιέας πρόκειται προσαχθεί ενώπιον του αρμόδιου Εισαγγελέα κατά την αυτόφωρη διαδικασία.

========================

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, μεταφέρθηκε μεσημβρινές ώρες χθες, από το λιμάνι της Τήλου στο λιμάνι της Ρόδου, με πλωτό περιπολικό Λ.Σ. – ΕΛ. ΑΚΤ., 74χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης. 

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL