Συνέχεια ενημέρωσης για την ανεύρεση σορού γυναικός αγνώστων λοιπών στοιχείων στη Σαλαμίνα –Συνέχεια ενημέρωσης για την σύλληψη αλλοδαπών για κατοχή και εμπορία λαθραίων καπνικών προϊόντων στο Ηράκλειο – Διακομιδές ασθενών – Κατάσχεση αλιευμάτων στην Κύ

Συνέχεια ενημέρωσης για την ανεύρεση σορού γυναικός αγνώστων λοιπών στοιχείων στη Σαλαμίνα –Συνέχεια ενημέρωσης για την σύλληψη αλλοδαπών για κατοχή και εμπορία λαθραίων καπνικών προϊόντων στο Ηράκλειο –  Διακομιδές ασθενών –  Κατάσχεση αλιευμάτων στην Κύμη

    Συνέχεια ενημέρωσης:
    Αναγνωρίσθηκε από οικείους της η σορός γυναίκας που ανασύρθηκε την 27/06/2017 από τη θαλάσσια περιοχή 9η Στάση Αιάντειο Σαλαμίνας.
    Πρόκειται για 83χρονη ημεδαπή.

 *****

Συνέχεια ενημέρωσης:
    Σχετικά με τον εντοπισμό και την κατάσχεση λαθραίων τσιγάρων στο Ηράκλειο την 25/06/2017, γνωρίζεται ότι οι διαφυγόντες δασμοί, σύμφωνα με έγγραφη έκθεση του Τελωνείου Ηρακλείου, ανέρχονται στο ποσό των έξι χιλιάδων οκτακοσίων εξήντα ένα ευρώ και επτά λεπτών (6.861,07€).

*****
   
    Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν πρωινές και μεσημεριανές ώρες σήμερα, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:
63χρονου, με  περιπολικό σκάφος του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής  από το λιμένα Κέας στο λιμένα Λαυρίου,
84χρονου από το λιμένα Αλοννήσου στο λιμένα Βόλου με το Ε/Π-Τ/Ρ ''ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ'' ΝΠ 10001
*****

    Επτά χιλιάδες (7.000) άτομα του είδους “ΑΧΙΝΟΣ” κατασχέθηκαν, βραδινές ώρες χθες, στην θαλάσσια περιοχή “ΖΑΡΑΚΕΣ” ν. Εύβοιας από στελέχη του Λιμεναρχείου Κύμης.
    Ειδικότερα, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, εντοπίστηκε Α/Κ σκάφος να προσεγγίζει την ανωτέρω περιοχή και επιβαίνοντας αυτού να εναποθέτει στην παραλία έντεκα (11) σάκους με τους εν λόγω αχινούς.
    Από την οικεία Λιμενική Αρχή βεβαιώθηκε μία (01) αλιευτική παράβαση, ενώ τα αλιεύματα κατασχέθηκαν και απορρίφθηκαν στην θάλασσα ως ζώντα.

 

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL