Θάνατος λουόμενου στη Σαλαμίνα και στην Καβάλα - Απαγόρευση θαλάσσιας κυκλοφορίας στη διώρυγα της Κορίνθου την 01-07-2017 – Τραυματισμός ναυτικού στο Λαύριο – Εισροή υδάτων σε Α/Κ σκάφος στην Κάρυστο

Θάνατος λουόμενου στη Σαλαμίνα και στην Καβάλα - Απαγόρευση θαλάσσιας κυκλοφορίας στη διώρυγα της Κορίνθου την 01-07-2017 – Τραυματισμός ναυτικού στο Λαύριο – 
Εισροή υδάτων σε Α/Κ σκάφος στην Κάρυστο
 
 
  Χωρίς τις αισθήσεις του, ανασύρθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή Αιαντείου Σαλαμίνας, 81χρονος. Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Σαλαμίνας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. 
  Από το Γ΄ Λιμενικό Τμήμα Σαλαμίνας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά που διενεργεί την προανάκριση παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.
 
    *****
 
    Χωρίς τις αισθήσεις του επίσης ανασύρθηκε  πρωινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή της παραλίας Ορφανίου Καβάλας, 67χρονος. Ο 67χρονος διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Ελευθερούπολης Καβάλας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. 
    Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καβάλας που διενεργεί την προανάκριση παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Κομοτηνής.
 
*****
 
  Από το Λιμεναρχείο Κορίνθου ανακοινώνεται ότι το Σάββατο 01-07-2017 και από ώρα 06.00 έως 13.00 η διώρυγα της Κορίνθου θα παραμείνει κλειστή για τη ναυσιπλοΐα, λόγω πρόσθετων εκτάκτων εργασιών αποκατάστασης βυθισμάτων. 
*****
 
  Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Λαυρίου, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, για περιστατικό τραυματισμού 18χρονου ναυτικού, ο οποίος έλαβε χώρα εκτός του Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου στο οποίο είναι ναυτολογημένος και εντός του οικείου λιμένα, απογευματινές ώρες της 29/06/2017.
  Άμεσα ο 18χρονος τραυματίας διεκομίσθη στο Κέντρο Υγείας Λαυρίου για την παροχή των πρώτων βοηθειών και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας για περαιτέρω εξετάσεις.
  Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Λαυρίου.
  *****
 
  Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Καρύστου, για περιστατικό εισροής υδάτων του Α/Κ σκάφους ''ΧΡΙΣΤΙΝΑ'' Σ.Π. 31 μετά από πρόσκρουσή του σε βραχώδη ακτή στη θαλάσσια περιοχή Σχίζαλη Καρύστου Στενού Καφηρέα.
  Στην περιοχή έσπευσε περιπολικό σκάφος του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής καθώς και τα Α/Κ ''ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ΄΄ Ν.ΠΧ 156 και ''ΑΝΕΜΟΣ΄΄ Ν.Β.1557 προς παροχή συνδρομής.
  Το ''ΧΡΙΣΤΙΝΑ'' κατέπλευσε αυτοδύναμα στον λιμένα Καρύστου με τη συνοδεία του πλωτού Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. και του  ''ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ΄΄ με τους δύο επιβαίνοντές του καλά στη υγεία τους.
  Από το Λιμεναρχείο Καρύστου διενεργείται προανάκριση ενώ απαγορεύτηκε ο απόπλους του Α/Κ μέχρι αποκατάστασης της ζημιάς και επιθεώρησης των υφάλων από το Τοπικό Κλιμάκιο Επιθεώρησης Πλοίων.
 
 
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL