Θάνατος λουομένων στην Πάτρα, στην Αμαλιάπολη και στα Μουδανιά - Εντοπισμός δικύκλου με στοιχεία κυκλοφορίας Βουλγαρίας στις Σπέτσες

Θάνατος λουομένων στην Πάτρα, στην Αμαλιάπολη και στα Μουδανιά - Εντοπισμός δικύκλου με στοιχεία κυκλοφορίας Βουλγαρίας στις Σπέτσες

  Χωρίς τις αισθήσεις του, ανασύρθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή της παραλίας Μουρτά Πατρών, 64χρονος. Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. 
  Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πάτρας.
 
    *****
 
  Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε πρωινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή ''ΝΗΕΣ'' Ν.Μαγνησίας, 77χρονος, ο οποίος διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου Αχιλλοπούλειο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. 
  Από το Γ΄ Λιμενικό Τμήμα Αμαλιάπολης του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου που διενεργεί την προανάκριση παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας.
 
*****
 
  Επίσης, χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε μεσημβρινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή Πολύχρονου Χαλκιδικής, 67χρονος. Ο 67χρονος διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Κασσανδρείας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. 
 Από το Β΄ Λιμενικό Τμήμα Μουδανιών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης που διενεργεί την προανάκριση παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία  Θεσσαλονίκης.
 
       ****
 
  Στον εντοπισμό δικύκλου με στοιχεία κυκλοφορίας Βουλγαρίας το οποίο κατά δήλωση του οδηγού του βρίσκεται στην ελληνική επικράτεια από το έτος 2010 προέβησαν μεσημβρινές ώρες σήμερα, μετά από διενεργηθέντα έλεγχο στο λιμένα Ντάπια Σπετσών, στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής.
 Το ανωτέρω δίκυκλο, στερούμενο ασφαλιστηρίου συμβολαίου σε ισχύ,  οδηγείτο από 26χρονο αλλοδαπό ο οποίος δεν κατείχε την προβλεπόμενη άδεια οδήγησης.
 Από το Λιμεναρχείο Σπετσών κινήθηκε η διαδικασία επιβολής των προβλεπόμενων από την υφιστάμενη νομοθεσία ποινικών και διοικητικών κυρώσεων, ενώ παράλληλα το εν λόγω δίκυκλο ακινητοποιήθηκε και ενημερώθηκε σχετικά η αρμόδια Τελωνειακή Αρχή Ναυπλίου.
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL