Συλλήψεις διακινητών παράνομων μεταναστών στην Πρέβεζα

Συνελήφθησαν, μεσημβρινές ώρες χθες, στο αλιευτικό καταφύγιο «ΜΥΤΙΚΑ» Πρέβεζας, από στελέχη της Λιμενικής Αρχής, τέσσερις άνδρες (02 ημεδαποί και 02 αλλοδαποί) ηλικίας 45, 57, 31, και 39 ετών αντίστοιχα, διότι βραδινές ώρες της 13-10-2011 συμμετείχαν στη διακίνηση παράνομων μεταναστών.

Συγκεκριμένα, ο 45χρονος και o57χρονος, οι οποίοι επέβαιναν σε Ι.Χ.Ε. όχημα, συνόδευσαν όχημα τύπου VANστην περιοχή παραλία «ΚΑΝΑΛΙΟΥ» και βοήθησαν στην εκφόρτωση δεκαεπτά (17) παράνομων μεταναστών.

Ο 31χρονος αλλοδαπός και ο 39χρονος ομοεθνής του, επιβαίνοντες σε δεύτερο Ι.Χ.Ε. όχημα, βρίσκονταν κοντά στο σημείο της εκφόρτωσης και παρατηρούσαν το χώρο.

Στην περιοχή βρισκόταν και τρίτο Ι.Χ.Ε. όχημα, το οποίο επικοινωνούσε με φωτεινά σήματα με ταχύπλοο σκάφος σε μικρή απόσταση από την ακτή.

Το ταχύπλοο σκάφος, το οποίο είχε αναχωρήσει προς άγνωστη κατεύθυνση, εντοπίστηκε μεσημβρινές ώρες χθες στο αλιευτικό καταφύγιο  «ΜΥΤΙΚΑ» Πρέβεζας και με εντολή του αρμόδιου Εισαγγελέα δεν κατασχέθηκε.

Από το Λιμεναρχείο Πρέβεζας, που διενεργεί την προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκαν τα δύο Ι.Χ.Ε. οχήματα, ενώ το τρίτο όχημα και το όχημα τύπου VANαναχώρησαν προς άγνωστη κατεύθυνση και αναζητούνται, καθώς επίσης και οι δεκαεπτά (17) παράνομοι μετανάστες.

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL