Έρευνες για τον εντοπισμό αγνοουμένων στη Λίμνη Ευβοίας –

Έρευνες για τον εντοπισμό αγνοουμένων στη Λίμνη Ευβοίας – Ανεύρεση ναρκωτικών ουσιών στην Κέρκυρα – Συλλήψεις παράνομων μεταναστών στην Πάτρα – Μεταφορά ασθενούς

Βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Λίμνης Ευβοίας, ενημερώθηκε ότι αγνοούνται δύο (02) αλλοδαποί κατασκηνωτές, οι οποίοι είχαν μεταβεί με θαλάσσιο κανό στη θαλάσσια περιοχή «ΚΑΝΤΗΛΙ» Βόρειου Ευβοϊκού Κόλπου.

Άμεσα, κατόπιν ενεργειών του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης και σε συνεργασία με την τοπική Λιμενική Αρχή, ξεκίνησαν έρευνες με το Α/Κ «ΕΛΛΗ» Ν. Αιδ. 41, στο οποίο επέβαινε προσωπικό Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ και παράλληλα πραγματοποιήθηκαν ανάλογοι έλεγχοι από ξηράς στις παρακείμενες περιοχές, με περιπολικό όχημα της Λιμενικής Αρχής Αιδηψού.  

Οι έρευνες σταμάτησαν λόγω σκότους με αρνητικά αποτελέσματα και πρόκειται να ξεκινήσουν σήμερα με το πρώτο φως της ημέρας.

Τυχόν εξελίξεις θα γνωστοποιηθούν με νεώτερο δελτίο τύπου.

=======================

Βραδινές ώρες χθες, ανευρέθησαν και περισυνελέγησαν, κατά τη διάρκεια περιπολίας στελεχών της Λιμενικής Αρχής Κέρκυρας στην περιοχή «ΑΛΥΚΩΝ», είκοσι τρεις (23) πλαστικές συσκευασίες (δέματα), που περιείχαν ακατέργαστη ινδική κάνναβη συνολικού μικτού βάρους 57,388 κιλών (βρεγμένα από τη θάλασσα).

Οι έρευνες συνεχίστηκαν από προσωπικό Λ.Σ.- ΕΛ.ΑΚΤ στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή, με αρνητικά αποτελέσματα και πρόκειται να συνεχιστούν με το πρώτο φως της ημέρας.

Προανάκριση διενεργείται από την οικεία  Λιμενική Αρχή.

=======================

Συνελήφθησαν, απογευματινές ώρες χθες, στο νέο λιμάνι της Πάτρας, από προσωπικό της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών /Τμήμα Αλλοδαπών, πριν τον απόπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίων, με προορισμό την Ιταλία, τέσσερις (04) αλλοδαποί, οι οποίοι κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.     

Από τη Λιμενική Αρχή Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω ταξιδιωτικά  έγγραφα.                                                                      

=======================

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, μεταφέρθηκε βραδινές ώρες χθες, από το λιμάνι της Σύμης στο λιμάνι της Ρόδου, με το Ε/Γ-Ο/Γ-Κ/Μ «ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΣ ΕΞΠΡΕΣ» Ν.Ρ. 38, 77χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

 

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL