Συνέχεια ενημέρωσης για τον πνιγμό ανδρός αγνώστων λοιπών στοιχείων στο Φλοίσβο

Συνέχεια ενημέρωσης για τον πνιγμό ανδρός αγνώστων λοιπών στοιχείων στο Φλοίσβο – Συλλήψεις παράνομων μεταναστών στην Πάτρα 

Συνέχεια ενημέρωσης:

Αναγνωρίστηκε, από συγγενικά πρόσωπα, το πτώμα άνδρα, αγνώστων λοιπών στοιχείων, ο οποίος είχε ανασυρθεί από τη θαλάσσια περιοχή του Πολιτιστικού Κέντρου Π. Φαλήρου την 09/10/2011.

Πρόκειται για 63χρονο ημεδαπό.

=======================

Συνελήφθησαν, απογευματινές ώρες χθες, στο νέο λιμάνι της Πάτρας, από προσωπικό της Λιμενικής Αρχής, πριν τον απόπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου, με προορισμό την Ιταλία, δύο (02) αλλοδαποί, οι οποίοι συνόδευαν άλλους δύο (02) αλλοδαπούς, που κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.     

Επίσης, συνελήφθησαν, απογευματινές ώρες χθες, στο ίδιο λιμάνι, από προσωπικό της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών / Τμήμα Αλλοδαπών, πριν τον απόπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίων, με προορισμό την Ιταλία, τέσσερις (04) αλλοδαποί, οι οποίοι κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.     

Από τη Λιμενική Αρχή Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω ταξιδιωτικά  έγγραφα.

 

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL