Σύλληψη αλλοδαπών στην Πάτρα και στην Ηγουμενίτσα - Σύλληψη ημεδαπού για έλλειψη άδειας ικανότητας οδήγησης – Διακομιδή ασθενούς

  Σύλληψη αλλοδαπών στην Πάτρα και στην Ηγουμενίτσα - Σύλληψη ημεδαπού για έλλειψη άδειας ικανότητας οδήγησης – Διακομιδή ασθενούς
 
Ένας 20χρονος αλλοδαπός συνελήφθη απογευματινές ώρες χθες, από στελέχη του τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών, πριν την επιβίβαση του σε Ε/Γ – Ο/Γ πλοίο που θα απέπλεε με προορισμό λιμάνι της Ιταλίας, διότι κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.
      Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή, ενώ κατασχέθηκε το παραπάνω έγγραφο.
 
*****
 
Στη σύλληψη δύο (02) αλλοδαπών προέβησαν ηλικίας 40 και 23 ετών,  βραδινές ώρες χθες,  στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας.
Συγκεκριμένα, οι ανωτέρω σε ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν από προσωπικό του Γραφείου Ασφαλείας εντός του επιβατικού σταθμού του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, διαπιστώθηκε ότι  κατείχαν και επέδειξαν πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφα και ταξιδιωτικό έγγραφο που ανήκει σε άλλο πρόσωπο, με σκοπό να μεταβούν λάθρα στο εξωτερικό.
   Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί τις προανακρίσεις, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα.
 
*****
   
Συνελήφθη πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, από στελέχη του Λιμεναρχείου Τήνου, στην παραλιακή οδό Τήνου, 23χρονος ημεδαπός, διότι στερείτο άδειας ικανότητας οδήγησης.
Διενεργείται προανάκριση από την οικεία Λιμενική Αρχή.
 
*****
 
Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, διεκομίσθη πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, με περιπολικό σκάφος του Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ, από το λιμάνι Τήνου στο λιμάνι της Σύρου 67χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL