Συλλήψεις για ναρκωτικά στη Ρόδο

Συλλήψεις για ναρκωτικά στη Ρόδο – Εργατικό ατύχημα στο Ρέθυμνο - Μηχανική βλάβη λέμβου στο Άστρος - Τροχαία ατυχήματα με τραυματισμό στην Ηγουμενίτσα και την Κέρκυρα – Μεταφορά ασθενούς

Συνελήφθη, μεσημβρινές ώρες σήμερα, στο λιμένα Ακαντιάς Ρόδου, από προσωπικό της Λιμενικής Αρχής, κατά την αποβίβασή του από Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο, 35χρονος αλλοδαπός, διότι βρέθηκε στην κατοχή του, ποσότητα φυτικών αποσπασμάτων ακατέργαστης κάνναβης, μεικτού βάρους τριάντα οκτώ (38) γραμμαρίων.

Επίσης,συνελήφθη, μεσημβρινές ώρες σήμερα, στο λιμένα Ακαντιάς Ρόδου, από προσωπικό της Λιμενικής Αρχής, κατά την αποβίβασή του από Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο, 29χρονος αλλοδαπός, διότι βρέθηκε στην κατοχή του, στην προσωπική του αποσκευή, ποσότητα κοκαΐνης, μεικτού βάρους διακοσίων έντεκα (211) γραμμαρίων.

 

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου που διενεργεί τις προανακρίσεις κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκαν οι ανωτέρω ποσότητες ναρκωτικών ουσιών, ενώ η ποσότητα κοκαΐνης προωθήθηκε στην χημική Υπηρεσία Ρόδου.

====================

Μεσημβρινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Ρεθύμνου, ενημερώθηκε για περιστατικό ελαφρύ τραυματισμού, 36χρονου λιμενεργάτη, κατά τη διαδικασία φορτοεκφόρτωσης Φ/Γ πλοίου.

Ο 36χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και εξήλθε.

Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Ρεθύμνου.

====================

Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Π. Άστρους για μηχανική βλάβη της  λέμβου «ΜΠΑΤΜΑΝ» Λ.Κ. 2828 με έναν επιβαίνοντα καλά στην υγεία του, στη θαλάσσια περιοχή Άστρους.

Άμεσα στην περιοχή έσπευσε το Α/Κ σκάφος «ΜΑΤΖΙΖΤΕ» Λ.Α. 391 με επιβαίνοντα προσωπικό της οικείας Λιμενικής Αρχής, το οποίο εντόπισε και ρυμούλκησε την ανωτέρω λέμβο με ασφάλεια στο λιμάνι Π. Άστρους.

====================

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, πρωινές ώρες χθες, στην οδό Αγ. Αποστόλων Ηγουμενίτσας, όταν Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 27χρονος παρέσυρε και τραυμάτισε 52χρονο πεζό, ο οποίος επιχειρούσε να διασχίσει κάθετα το οδόστρωμα.

Αποτέλεσμα ήταν ο τραυματισμός του πεζού, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα στο τοπικό Κέντρο Υγείας, και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Φιλιατών για περίθαλψη από όπου εξήλθε αυθημερόν.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.

====================

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στην παραλιακή οδό Εθνικής Αντιστάσεως στην Κέρκυρα, όταν δίκυκλο όχημα που οδηγούσε 19χρονος ξέφυγε της πορείας του και προσέκρουσε σε νησίδα.

Αποτέλεσμα ήταν ο τραυματισμός του 19χρονου, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας , όπου παραμένει για νοσηλεία.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Κέρκυρας.

====================

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, μεταφέρθηκε μεσημβρινές ώρες σήμερα, από το λιμάνι Πάτμου  στο λιμάνι Πυθαγορείου Σάμου, με το Ε/Γ–Τ/Ρ «ΛΑΜΠΗ ΙΙ» Ν. Πάτμου 07,  72χρονης αλλοδαπής, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Σχετικά αρχεία: 

Wildcard SSL