Μηχανική βλάβη Ε/Γ – Ο/Γ «ΑΚΟΥΑ ΤΖΙΟΥΕΛ» στη Σύρο

Μηχανική βλάβη Ε/Γ – Ο/Γ «ΑΚΟΥΑ ΤΖΙΟΥΕΛ» στη Σύρο – Επιχείρηση εντοπισμού σκάφους με 69χρονο επιβαίνοντα στην Κάρπαθο – Συλλήψεις παράνομων μεταναστών στην Πάτρα – Σύλληψη αλλοδαπού στον Πειραιά

Ενημερώθηκε βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Σύρου, από τον πλοίαρχο του Ε/Γ – Ο/Γ «ΑΚΟΥΑ ΤΖΙΟΥΕΛ» N.Π. 11045, ότι κατά τη διάρκεια του πλου από Σέριφο για Σύρο, εκτελώντας το προγραμματισμένο δρομολόγιο από Μήλο για Κίμωλο- Σίφνο – Σέριφο – Σύρο – Τήνο – Άνδρο, παρατηρήθηκε βλάβη στην αριστερή κύρια μηχανή.

Το πλοίο κατέπλευσε με ασφάλεια στο λιμάνι της Σύρου στις 23:50 αντί της προγραμματισμένης 22:10 αποβιβάζοντας 11 επιβάτες με προορισμό τη Σύρο.

Άμεσα προσωπικό Τοπικού Κλιμακίου Επιθεώρησης Πλοίων λιμένα Σύρου διενήργησε έκτατη επιθεώρηση διαπιστώνοντας βλάβη στην αριστερή κύρια μηχανή.

Από την Λιμενική Αρχή Σύρου απαγορεύτηκε ο απόπλους του πλοίου μέχρι αποκατάστασης της βλάβης και προσκόμισης βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης – αξιοπλοΐας από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα.

==============================

Απογευματινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Καρπάθου, ότι 69χρονος, είχε αποπλεύσει πρωινές ώρες με το ερασιτεχνικό αλιευτικό σκάφος του «ΣΑΡΙΑ» Τ.Δ. 06 από το λιμένα Διαφανίου Καρπάθου για αλιεία και δεν έκτοτε αγνοείτο.

Άμεσα προς εντοπισμό του απέπλευσαν πλωτό περιπολικό Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. καθώς και το Ε/Γ-Τ/Ρ «ΣΑΡΙΑ» Ν.Σ. 1224 με επιβαίνοντα στέλεχος της οικείας Λιμενικής Αρχής, το οποίο τελικά εντόπισε λίγο αργότερα το «ΣΑΡΙΑ» στη θαλάσσια περιοχή «ΤΡΙΣΤΟΜΟΥ» Καρπάθου, με τον 69χρονο καλά στην υγεία του.

==============================

Συνελήφθησαν, βραδινές ώρες χθες, στο νέο λιμάνι της Πάτρας, από προσωπικό της Υποδ/νσης Ασφαλείας Πατρών / Τμ. Αλλοδαπών, πριν την επιβίβασή τους σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό την Ιταλία, δύο (02) αλλοδαποί, οι οποίοι κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από την χώρα.

Επίσης,συνελήφθη, βραδινές ώρες χθες, στο νέο λιμάνι της Πάτρας, από προσωπικό της Υποδ/νσης Ασφαλείας Πατρών / Τμ. Αλλοδαπών, πριν την επιβίβασή τους σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό την Ιταλία,  ένας (01) αλλοδαπός, ο οποίος συνόδευε έναν (01) αλλοδαπό, που κατείχε και επέδειξε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα, ο οποίος επίσης συνελήφθη,     

Τέλος, συνελήφθησαν, βραδινές ώρες χθες, στο ίδιο λιμάνι από προσωπικό Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της οικείας Λιμενικής Αρχής, εννέα (09) αλλοδαποί, οι οποίοι εντοπίστηκαν πρόχειρα κρυμμένοι στο χώρο φορτίου φορτηγού οχήματος, στερούμενοι ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από την χώρα.

 

Προανακρίσεις, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργούνται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας. 

==============================

Συνελήφθη, βραδινές ώρες χθες, στο λιμάνι του Πειραιά, από προσωπικό της Γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, ένας 33χρονος αλλοδαπός, ο οποίος μετά από έλεγχο προέκυψε ότι διεξήγαγε εμπόριο οπτικών ειδών – ρολογιών και άλλων μικροαντικειμένων δίχως την προβλεπόμενη άδεια μικροπωλητή και χωρίς να έχει  στην κατοχή του παραστατικά για μέρος των αντικειμένων που έφερε μαζί του.

Από το Γραφείο Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά που διενεργεί την προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία κατασχέθηκαν α) εικοσιοκτώ (28) ζευγάρια γυαλιά διάφορων επωνυμιών, β) έξι (06) μικροί φακοί, γ) τρεις (03) πολυφορτιστές, δ) ένας (01) μεγάλος φακός, ε) δεκατέσσερα (14) ρολόγια διάφορων επωνυμιών και στ) πέντε (05) handsfreeκινητών τηλεφώνων διάφορων επωνυμιών.

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL