Συλλήψεις αλλοδαπών στην Πάτρα

Συλλήψεις αλλοδαπών στην Πάτρα – Μεταφορές ασθενών

Συνελήφθησαν, απογευματινές ώρες σήμερα, στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών από άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών / Τμήμα Αλλοδαπών, τρεις (03) αλλοδαποί, οι οποίοι κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, που διενεργεί την προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκαν τα αναφερόμενα ταξιδιωτικά έγγραφα.  

=================

Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης ενημερώθηκε, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, από τον Υποπλοίαρχο του Κ/Ζ «VOYAGER» σημαίας Μπαχάμες, ότι  88χρονος αλλοδαπός επιβάτης έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Το κρουαζιερόπλοιο, το οποίο βρισκόταν εν πλω προερχόμενο από Κουσάντασι Τουρκίας, κατέπλευσε έξω από το λιμάνι της Μυτιλήνης όπου πλωτό περιπολικό Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. παρέλαβε τον 88χρονο μεταφέροντάς τον στο λιμάνι της Μυτιλήνης.

Στη συνέχεια ο ασθενής διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο «ΒΟΣΤΑΝΕΙΟ»  για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Από την Λιμενική Αρχή Μυτιλήνης διενεργείται προανάκριση.  

=================

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, μεταφέρθηκε μεσημβρινές ώρες χθες, από το λιμάνι της Δήλου στο λιμάνι της Μυκόνου, με το Ε/Γ–Τ/Ρ «ΟΡΚΑ» Ν.Π. 11042,  32χρονη, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL