Παραλαβή με ελικόπτερο Πολεμικής Αεροπορίας αλλοδαπής ασθενούς επιβάτιδος από Κ/Ζ πλοίο –

Παραλαβή με ελικόπτερο Πολεμικής Αεροπορίας αλλοδαπής ασθενούς επιβάτιδος από Κ/Ζ πλοίο – Σύλληψη παράνομου αλλοδαπού στην Πάτρα – Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στην Κέρκυρα Ημιβύθιση Τ/Ρ-Α/Ψ σκάφους στα Μέγαρα

 

Με μέριμνα του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής, παρελήφθη βραδινές ώρες χθες, από το Κ/Ζ ''BRAEMAR'' σημαίας Μπαχάμες, το οποίο βρισκόταν στη θαλάσσια περιοχή περίπου 36ν.μ. δυτικά ν. Χίου, με ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας, 75χρονη αλλοδαπή ασθενής επιβάτιδα, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Η ανωτέρω μεταφέρθηκε στο στρατιωτικό αεροδρόμιο Ελευσίνας, από όπου διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο ''ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ'' Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών.

 

*****

 

Στη σύλληψη ενός 21χρονου αλλοδαπού προέβησαν, απογευματινές ώρες σήμερα, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.

Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από στελέχη του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών, πριν την επιβίβασή του σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ανωτέρω έγγραφο.

 

*****

 

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως, όταν αστικό λεωφορείο ΚΤΕΛ με οδηγό έναν 37χρονο, παρέσυρε 35χρονη αλλοδαπή πεζή με αποτέλεσμα τον τραυματισμό της.

Άμεσα η ανωτέρω 35χρονη διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας, όπου παραμένει νοσηλευόμενη.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Κέρκυρας.

 

*****

 

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Μεγάρων Ελευσίνας, πρωινές ώρες σήμερα, ότι το Τ/Ρ-Α/Ψ ''ΑΝΤΖΕΛΑ'' σημαίας Ολλανδίας το οποίο ελλιμενίζεται στο εξωτερικό μέρος του ανατολικού λιμενοβραχίονα του λιμένα Νέας Περάμου Αττικής, έχει ημιβυθιστεί και έχει επικαθήσει στο βυθό.

Στο σημείο έσπευσαν στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και άμεσα ξεκίνησε η απάντληση των υδάτων, ενώ ενημερώθηκε ο ιδιοκτήτης για την ανέλκυση του ως άνω σκάφους.

Προανάκριση διενεργείται από το Γ΄ Λιμενικό Τμήμα Μεγάρων του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ελευσίνας, ενώ από το περιστατικό δεν προκλήθηκε τραυματισμός ούτε θαλάσσια ρύπανση.

 

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL